Tenký led přehled

Tenký led
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/229897/bmid_algor-tenky-led-Gue-229897.jpg 5 249 249

Algor série

< 2. díl >

Algorský císařský pár sice přežil pokus o atentát, ale jeho pachatel je stále na svobodě. Císařovna Viktorie se snaží znovu najít klid, jenže daleko od ní se začíná rodit další, mnohem horší spiknutí, do něhož je pomalu zatahován i viridianský král Georg Talminis. Na Menabaranu si zatím Avrian Dann upevňuje svou moc, s velkorysou podporou sil, o kterých netuší skoro nic, zatímco Nikola a Natalie Vanbergovy prchají na lodi Darrena Iversona z planety. V patách však nemají jen policii, a Newell se jim může namísto bezpečného domova stát vražednou pastí. V úvodní knize cyklu Algor bylo rozehráno mnoho her. Nyní poznáme, na jak tenký led se všichni hráči vydají, ať už chtějí či nikoliv – i to, pod kým z nich se nakonec prolomí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tenký led. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (45)

John6900
11.08.2024 5 z 5

Stejně jako první díl - neskutečná bomba. Většinu sérií vždycky něčím prokládám, na takový ten oraz, ale tady to prostě nejde. Je to ta z knih, kvůli kterým nemůžete jít spát a samozřejmě i ráno vstát. Algorská linka vede, ale ségry budou určitě taky zajímavé.

Biomed
22.07.2024 5 z 5

Další dechberoucí space opera z per dvou zajímavých Českých spisovatelů. Paní Vybíralová a pan Hlávka jsou vpravdě perfektní spisovatelskou dvojicí. Tenký led je sice jen pětrinka celého příběhu ale už teď se těším na další.


Dusinof
08.06.2024 5 z 5

Inu musim uznat ze nase spisovatelske duo, ma dobre naslapnuto. Vyborne pokracovani prvniho dilu. Jelikoz probehl letos disk pomniku zimy, tak plynule pokracuji v krasojizde. Moc se mi libi jak je vykresleny Petrov, Korwarian, i Viktorie. Mnohem vice me bavily kapitoly Algorske, ale chvalim i newelskou cast s Evansem.. celkove se mi libi propracovanost te serie a ctivost. Pristihl jsem se opakovane, ze misto sledovani TV mnohem radeji zustavam s touto serii v ruce a hltam dalsi a dalsi stranky. Je opravdu skvele, ze mame takovehle autory.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tenký led v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených311x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených43x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech2x