Kacisek Kacisek přečtené 50

☰ menu

Lízinka roznáší poštu

Lízinka roznáší poštu 2015, Alexander Steffensmeier
4 z 5

Ilustrace jsou moc pěkně, je to kniha plná moc vtipných obrázků. Dceta si ji moc ráda prohlíží. Příběh nás ale moc nezaujal.


Mláďátka

Mláďátka 2010, Claudio Cernuschi
5 z 5

Koupila jsem ji pro svého syna před pár měsíci a jen nám ležela doma, teď je synovi 17 měsíců a je to nejoblíbenější "hračka" . Vydrží si jí prohlížet i půl hodiny sám a další půl hodinu se mnou. Naučil se vyndavat zvířátka, už ví kam která zase přijdou zpátky, u některých ví jaké vydávají zvuky. Knížka je moc pěkně ilustrovaná, plná barev. Je kvalitní a stránky jsou tvrdé tak že se neuhýbají. Nato kolik času syn s knížkou strávil vypadá pořád jak nová. Knihu určitě doporučuji každému malému čtenáři. :-)... celý text


Na loučení nebyl čas

Na loučení nebyl čas 2009, Linwood Barclay
5 z 5

Velice napínavá kniha od začátku až do konce, dobře se čte. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a kolikrát četla do tří do rána. Jsem ráda že jsem jí dočetla, nic se mnou nebylo.... :-)... celý text


Zlatý časy

Zlatý časy 2012, Petr Hudský
5 z 5

Přečetla jsem ji za dva dva dny na dovolené. Napínavý příběh dnou dospívajících slečen. Velice vtipné situace a napětí na závěr.


Výhra

Výhra 2009, Patricia Wood
5 z 5

lucy.sankova : není zaostalý, jen pomalý... :-) Jinak nádherná kniha, přečetla jsem během pár dnů... :-D


Slunečná farma

Slunečná farma 1948, Hana Klenková
2 z 5

Začátek knihy se mi líbil, příběh malé Miki se vyvíjel a mělo to spád, od půlky dosti zdlouhavé čtení o ničem. Hodnotím průměrně. :-)