Vaření III podobné
Maryna Klimentová
Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta.
Podobné knihy (5)
Učíme se vařit Hana Sedláčková - PačováSešity domácího hospodaření 1. vydání více
Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně Joza Břízová
Obsahuje vše pro začínající kuchařky. Od bábovky přes kachnu po žemlovku. více
Příručka vaření pro mladé hospodyňky Marie Blahová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Abeceda mladé hospodyně Marie Roušinská
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Vaří novomanželka Maryna Klimentová
Kromě vyzkoušených předpisů na přípravu běžných i slavnostnějších pokrmů, rozdělených podle jednotlivých ročních období, obsahuje příručka řadu rad začínajícím hospodyním. Ukazuje, jak má vypadat základní vybavení kuchyn... více
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina houby brambory rady, tipy, nápady pro začátečníky luštěniny
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |
1967 | Vaříme vtipně |