100 a 1 drůbežích jídel podobné
Oldřich Kosek
Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické.
Podobné knihy (3)
Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav NodlDalší z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více
To nejlepší z drůbeže Hana Sedláčková - Pačová
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany ... více
Drůbež v kuchyni Elisabeth Meyer zu Stieghorst
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
kuchařky kuřecí maso drůbeží maso
Autorovy další knížky
1976 | Mrtvý v podchodu |
1979 | Případ s vůní chanelu |
1983 | Případ Adler |
1986 | Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole |
1979 | 100 a 1 specialit z masa |
Kniha 100 a 1 drůbežích jídel je v
Přečtených | 3x |
Knihotéce | 4x |