To nejlepší z drůbeže

nehodnoceno
To nejlepší z drůbeže https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297574/mid_to-nejlepsi-z-drubeze-8iY-297574.jpg 0 0 1

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?... celý text

Přidat komentář

verense
29.01.2022

Opravdu obsáhlá sbírka drůbežích receptů, od kuřete, přes slepici, kachnu a krůtu až k méně obvyklým druhům, jako je perlička či holub. Kuchařka obsahuje kapitolu zabývající se přípravě masa (kuchání, vykošťování, nadívání atp.), samotné recepty se pak věnují všem možným způsobům tepelné úpravy masa (vaření, pečení, dušení, smažení, grilování, polévky, minutky), rovněž i pokrmům studené kuchyně či zpracování drůbků.