yoshi yoshi komentáře u knih

☰ menu

Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Velice čtivá knížka, od které se člověk nedokáže odtrhnout. Nicméně poslední pětina knihy je až příliš překombinovaná. Kdyby autor trochu ubral, udělal by podle mého lépe.

09.03.2016 4 z 5


Bridget Jonesová: Láskou šílená Bridget Jonesová: Láskou šílená Helen Fielding

První polovina pro mě byla opravdu zklamáním. Jedním slovem NUDA. Poté seto"rozjelo" a bylo to moc fajn čtení. Dvě věci mě ale štvaly pořád:1) to, že Bridget v každé situaci spolehlivě zažila trapas (už to začlo být trapné :-) ), 2) předvídatelnost konce. Původně 3* zvedám na 4* za rozjezd a finále.

28.12.2015 4 z 5


Zvěrolékař a spol. Zvěrolékař a spol. Luke Gamble

Moc milá knížka, která se četla úplně sama. Historky autora jsou všechny něčím zajímavé - je neuvěřitelné, co někteří lidé dokáží a zažijí!

02.12.2015 4 z 5


Se(x)znam Se(x)znam Joanna Bolouri

Skvělá oddychovka. Nejdřív jsem si nemohla zvyknout na styl psaní (vulgarismy apod.), ale jsem ráda, že jsem pokračovala ve čtení. Naknonec jsem nemohla přestat číst.

27.11.2015 4 z 5


Máslo na hlavě Máslo na hlavě Jana Bryndová

Kniha prezentovaná jako humorná novela mne nedonutila k úsměvu ani jednou. Zásadní problém s tímto příbehem byl ten, že jsem nezískala k hlavní hrdince vůbec žádné sympatie. Příběh bych popsala spíše jako depresivní. Dočetla jsem pouze proto, že jsem zrovna neměla číst co jiného.

20.11.2015 2 z 5