Whalien Whalien komentáře u knih

☰ menu

Čarodějka od Jezera bohů Čarodějka od Jezera bohů Julie Borlová

Čarodějka je výjimečný příběh a už od první strany na mě dýchala láska autorky, se kterou byla psaná. Je plná magie, historie, renesanční Itálie a hlavně lásky. Děj rychle ubíhá, má úžasnou, drsňáckou, hlavní hrdinku, nabízí jednu akci za akcí a místy je až trýznivé ho číst. Občas jsem přemýšlela, jestli ty šoky vůbec dokážu přežít, ale ano. PŘEŽILA JSEM. A na konci byla plna uchvácení a dojetí. Jak říkám, naprosto výjimečný příběh, který si potřebujete přečíst.

11.05.2023 5 z 5


Alespoň prozatím Alespoň prozatím Amélie Salingerová

Tohle je naprosto nádherný příběh, u kterého vám nezbyde nic jiného, než že se budete muset neustále křenit a ze vší té lásky budete až zoufale šťastní.

02.04.2023 5 z 5


Dievča mora Dievča mora Adrienne Young

Tohle celé pro mě bylo jedno velké překvapení. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala a chvílemi i daleko víc. Napínavý děj, neustále se měnící zápletka, námořnické prostředí a hodně vedlejších postav, o které jsme se mohli v průběhu čtení, opřít. Tohle bylo prostě úžasné. ačkoliv někdy bych uvítala, aby se v knize objevila alespoň jedna postava, která by vše nebrala tak moc vážně. Chybělo tomu odlehčení.

05.02.2022 4 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

(SPOILER) Tahle kniha byla opravdu miloučká, ale předvídatelná a mně osobně nepřinesla do knihomolského srdíčka nic nového. Hlavní hrdinové se k sobě místy chovali až nelogicky hrubě a o to víc mě později šokovalo, jak rychle si vzápětí padali k nohám. Za mě je to krásný průměr s krásným prostředím, ale nic co bychom jinde a s lepším prohloubením charakterů, nenašli.

26.01.2022 3 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Tohle byla nezapomenutelná jízda. Už se nemůžu dočkat druhého dílu. Svět Lunathion se pro mě stal jednou obří srdcovkou a všemi deseti doporučuju!!!

24.01.2022 5 z 5