VeryH VeryH komentáře u knih

☰ menu

Lahodně s Ellou Lahodně s Ellou Ella Woodward

Výborná kuchařka nejen pro vegan. Je pro každého komu záleží na tom, co a jak jí. Jednoduché, chutné recepty, které jsou možná na některé ingredience náročnější, ale není problém je sehnat ve zdravé výživě či na internetu. Ella se snaží, aby jste mohli vařit ze stejných surovin více různých jídel, proto se nemusíte bát, že byste danou surovinu využili pouze na jeden recept. Zároveň by se mohlo zdát, že některé ingredience jsou drahé, ale používají se pouze v malém množství, takže vydrží dlouho (např. nepražený kakový prášek, tamari).
Za mě určitě super knížka do knihovny, mám ji jen půjčenou a vím, že vrátit ji určitě nechci. Některé recepty jsem vyzkoušela a byly výborné. Kniha je velmi líbivá a ráda v ní kolikrát jen tak listuji :)

09.12.2017


Děláme si to doma sami Děláme si to doma sami Alena Thomas

Super jednoduché recepty, několik jsem zkoušela a spokojenost. Z knihy sálá domácí atmosféra, ráda v ní jen tak listuji.

12.07.2017 5 z 5


Přírodní kosmetika - Jak na to Přírodní kosmetika - Jak na to Shannon Buck

Pokud se chcete opravdu věnovat výrobě domácí kosmetiky, ideální knížka. Pokud už vám nestačí pouze domácí masky nebo šlehané bambucké máslo. Některé recepty možná více náročné na suroviny, ale najdou se tam i jednoduší a různých tipů a nápadů je kniha plná.

12.07.2017 4 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Oddechovka na léto. I přesto, že se mi některé situace a reakce zdály nereálné, nepřestávala jsem číst a postavy jsem si oblíbila. Více se mi líbil Jáchymův příběh, který jsem četla jako druhý. Konec mě trochu zklamal, ale celkový dojem z knihy zůstal kladný.

07.07.2017 3 z 5