veru.veronika veru.veronika komentáře u knih

☰ menu

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Přiznávám že tuto knihu jsem četla asi nejdéle z nedostatku času, ale když už jsem se k tomu dostala byla jsem schopna přečíst i 1oo stran ne-li víc.

Písečný muž je moje první čtení od Keplera, ale určitě ne poslední. Od začátku až do konce je čtení napínavé. Ještě by mohl vyjít brzy druhý díl jako pokračování k tomu otevřenému konci který kniha má.

I když mě trochu překvapil po tom co Saga do Jurka vystřílela celý zásobník a on skončil pod ledem, nevím zda by za normálních okolností ještě žil, a co teprve chyba patologa? Uvidíme, jaká bude další kniha.

Psaní, překládání a čtení zdar :-)

25.01.2014


Karta smrti Karta smrti Nick Stone

Očekávala bych jiný závěr knihy, tento je moc otevřený / neurčitý. Kniha se mi jinak četla velmi dobře, za týden přečtená a chvílema i dosti napínavá že se nedala odložit. Avšak Pan Klarinet je lepší.

28.12.2013


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Už se těším až kniha vyjde :)

06.11.2013


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Úžasná kniha, měla jsem ji za tři dny přečtenou. Vlastně jsem ji dočetla dnes a řeknu Vám tohle se vyplatí si přečíst. Je to něco co se může v životě stát každému.

Ke knize? Ne všechno končí vesele. A na konci jsem brečela, vyjímečně jsem potřebovala takovou kvantu kapesníků že až hrůza. Je to úžasný příběh.

06.11.2013


Vaříme zdravě bez mléka Vaříme zdravě bez mléka Simone Maus

Sháním tuto knihu, prosím, nemá ji někdo kdo ji nepotřebuje? Nemohu ji ke koupi sehnat, a marně sháním recepty co a jak vařit :(

29.10.2013