veronicca7 veronicca7 komentáře u knih

☰ menu

Vlaštovčí kopec Vlaštovčí kopec Donna Everhart

Kniha se mi poměrně líbí. Oceňuji, že autorka zvládla poměrně autenticky zachytit takové prostředí. Ale vlastně to prostředí byl právě důvod .... proč mě kniha tolik nezaujala, osudy postav jsou těžké....na chvíli jsem knihu odložila...mám ambici ji dočíst, věřím, že si to kniha zaslouží. Není totiž vůbec špatná.

28.03.2023 4 z 5


Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Já vím, že očekávání jsou na nic. Ale když už má knihu napsat letuška, tak bych očekávala, že mě vtáhne do její zajímavé práce, dozvím se o tom více...popíše mi prostředí, povinnosti....budu mít za sebou několik let praxe. Ale tohle si autorka napsala prostě jen pro sebe a bylo to o ničem. Dám šanci jejím dalším knihám :)

28.03.2023 odpad!


Prosecco do žíly Prosecco do žíly Nikola Mišjaková

Neoslovilo. Nebyl to příběh pro knihu.

28.03.2023 1 z 5


Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Moc krásná kniha. Snad nejvíc mě bavil ten popis prostředí, ve kterém se příběh odehrává. Laguny s orobincem a tak...Povedené. Doporučuji i jako film.

28.03.2023 5 z 5


Vlčice Vlčice Tereza Schillerová

Není to lehké čtení, ovšem já se s příběhem hlavní postavy Julie velmi ztotožňuji. Jak přesné. V knize je spoustu skvělých úvah, postřehů, které mi pomohly a ke kterým se budu ráda vracet - protože se mnou hnuly, tím správným směrem. Děkuji a těším se na další autorčtinu knihu!

28.03.2023 5 z 5