Verchrob Verchrob komentáře u knih

☰ menu

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Pěkné oddechvé čtení - kniha vhodná na dovolenou. Hodně jsem se sblížila s postavami, dostaly se mi pod kůži. Kniha je čtivá. Už teď vím že si přečtu od autorky i něco jiného.

24.08.2018 4 z 5


Silnější než smrt Silnější než smrt Lidia Czyż

Kniha je psána podle skutečné události a proto je hodně silná. Čtivá. Tahle kniha patří k těm, které doporučuji (i kupuji) svým blízkým.

31.10.2017 5 z 5


Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Byla to oddechovka. Kniha mě z počátku moc nechytla, čekala jsem nějaký děj do strany 100, když jsem chtěla knihu odložit došlo mi, že mě zajímá, jak se budou osudy jednotlivých lidí dál vyvíjet, a proto jsem zbytek knihy dočetla s chutí. Velmi se mi líbilo, že jednotlivé postavy byly detailně popsány a kladně hodnotím i propojení s historickými událostmi dané doby.

06.10.2017 3 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Hodně se mi líbil nápad udělat dvojknihu, a proto jsem na knihu velmi těšila. Začala jsem Veronikou, živě jsem si její situace představovala, chvílemi jsem se přistihla, že se těším, až budu číst danou situaci z pohledu Jáchyma. Když jsem došla k Jáchymovi, už se mi do čtení moc nechtělo. Hodně věcí u něj překvapilo, ale i zklamalo, představovala jsem si ho úplně jinak. Jinak mi moc neseděly vulgarismy a konkrétně jmenované značky.

06.10.2017 2 z 5