VcelkaMaja157 VcelkaMaja157 komentáře u knih

☰ menu

Max: Vyprojektovaný kluk z předměstí Max: Vyprojektovaný kluk z předměstí Veronika Grohsebner

Tato kniha mě naučila číst. Nikdy jsem nebyla čtivý tip a přečetla jsem jednu knihu tak za rok.. vím smutné.. Ale jak říkám tato kniha mě naučila číst a od té doby jsem přečetla už 6 knížek a nemám v plánu s tým přestat. I když mi z této knihy nijak nespadla brada tak jsem ráda že jsem ji na Vánoce dostala :D

23.05.2020 4 z 5


Poslední číslo Poslední číslo Hayley Barker

Úžasně napsaná knížka, kapitoly krátké z pohledu Hošiko a Bena, které vám utíkají jako voda. Když jsem si jí šla půjčit do knihovny, přesně jsem nevěděla o čem bude, a ani jsem neměla v plánu si jí půjčit. Ale nelituju toho. Ovšem jsem nečekala asi tak krutý příběh, nebo aspoň pro mě. Ale knihu jsem si oblíbila a hodlám si přečíst i druhý díl.

23.05.2020 5 z 5


Tajemství upírů Tajemství upírů Lisa Jane Smith

Už si jen ledvá vzpomínám na to o čem ta kniha byla. Knihu jsem četla minulé léto a pamatuji si že mi na začátku dávala zabrat, abych se k ní vrátila a dala jí ještě šanci. Ale pak mě začala bavit a slupla jsem ji jak malinu. Pamatuji si že jsem chtěla pokračování, ale když jsem se dozvěděla že není o stejných postavách už jsem se na další díly nepodívala.

23.05.2020 3 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Sice jsem viděla první film, ale ten mě tak zaujal, že jsem byla zvědavá na zpracování knihy a šla jsem ji objednat. Knihu jsem přečetla za jeden pouhý den a asi se mi víc líbil film, každopádně teď to udělám naopak, a přečtu si první další díly a pak až zkouknu film :D

23.05.2020 3 z 5


Džínsový denník 2 Džínsový denník 2 Zuzana Šulajová

Sice jsem knihu četla už před čtyřmi roky ale stále si pamatuji, jak jsem se od ní nemohla odtrhnout a přemlouvala kamarádky ať si jí přečtou taky. Ani mi nevadilo že jsem nečetla 1. díl. Četla jsem ji 2x a klidně bych si ji ještě někdy přečetla :-)

23.05.2020 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Do asi přibližně 71 stránky čtení jsem tuto knihu chtěla zavrhnout, protože mě vůbec nebavila a nechápala jsem jak této knize mohou dát ocenění Bestseller. Ale i tak jsem jí dávala naděje a četla jsem dál a vyplatilo se to, sice se mi do ní moc nechtělo, ale když jsem začala číst nemohla jsem přestat. Po dočtení poslední stránky jsem se vrhla na film a byla jsem znechucená... Ve filmu je to až moc přehnané a celkově ten film je strašný.. Knížka se nedá srovnat s filmem..

23.05.2020 3 z 5