Václaf Václaf komentáře u knih

☰ menu

Vypravěč Vypravěč Dave Grohl

Davea mám rád, je to sympaťák, pozitivní člověk a jsem rád, že jsem si mohl přečíst něco víc z jeho života, něco víc o Nirvaně, Queens of the Stone Age či Foo Fighters. Každopádně si myslím, že kniha mohla mít klidně dvojnásobek stránek, protože mi drtivá většina z těch příběhů přišla hodně osekaná a to je škoda. Tak třeba přijde v budoucnu druhý díl, kde se dozvíme i nějaké detaily.

22.12.2022 4 z 5


Nemesis Nemesis Larry Correia

Souhlasím s těmi, kteří tvrdí, že celá série jde nahoru. Mě to teda určitě baví víc a víc a tahle Franksovina mě bavila moc!

06.07.2020 5 z 5


Kaziměsti Kaziměsti Martin Bečan

Tak já bohužel příliš pozitivní být nemohu. Ze všech postav mi nebyla sympatická ani jedna (a že jich bylo!), a to i přesto, že byli všichni krásní, prsatí a nekonečně svobodní. Příběh jsem v knize nenašel, spíše mi přišlo, že autor píše to, co ho zrovna napadne, aniž by si to dopředu promyslel a spoléhal na to, že přemíra fantasy prvků všechno zachrání. S každou stránkou se ve městě objevilo něco nového, ale na příběh to povětšinou nemělo žádný vliv. Kdybych si knihu nekoupil, tak myslím, že jí v půlce odložím a Nikdy se k ní nevrátím.

22.01.2019 1 z 5


Nejsem tu moc často? Nejsem tu moc často? Henry Rollins

Za mě (paradoxně) lepší než Blues Černýho Kafe i Solipsista. Možná proto, že mě HC scéna hodně zajímá a dozvěděl jsem se hodně ze zákulisí, a taky proto, že je v této knize oproti zmíněným knihám více optimismu.

05.02.2018 4 z 5