Tyna2324 Tyna2324 komentáře u knih

☰ menu

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Přečteno na jeden nádech. Krásný a silný příběh..

25.06.2018


Nezapomenutelná cesta Nezapomenutelná cesta Nicholas Sparks

Co říct..Ze začátku mě kniha malinko nudila. Jamie mi přišla strašně zvláštní a Landon nápodobně. Štvali mě opakujicí se slova ,,Víte, jak to myslím," na druhou stranu to knihu ale udělalo zajímavější. Bylo to Landonovo myšlení, které se pak díky Jamie změnilo.
Úplný začátek mi přišel ZBYTEČNÝ, dlouhé popisovaní a NIC MOC. Ale jak na řadu přišla scénka divadelní hry, příběh nabral jiného směru. Usmívala jsem se, kapička taky padla. Ač možná předvídatelný děj, rozhodně nelituju přečtení a vřele doporučuju. Sparks nezklamal. :)

04.03.2018 5 z 5


Léto u jezera Léto u jezera Hannah McKinnon

Kniha mě příjemně potěšila. Reálné problémy. Žádné kapitoly mě nenudili a měla jsem knihu přečtenou velmi rychle. Nejsem typ, co preferuje čtení z třetí osoby, nebo, do teď jsem nebyla. Ovšem po pár kapitolách jsem si zvykla a knížku jsem hltala každým slovem, stránky utíkali, až jsem si říkala, jestli je tahle rychlost možná. Předvídatelný konec, to ano, ale bylo tam tllik zvratů, že mnohdy pochybujete. Každopádně, předvídatelný konec neberu za zlé. 10/10

07.02.2018


Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Že začátku jsem čekala na rozjezd, asi do 40-50 stránky. Tím neříkám, že začátek byl o ničem, to vůbec ne. Ale tu správnou šťávu to mělo až po tom, co na sebe ty dva narazili. Od té doby jsem se ztrácela v písmenkach a za dva krátké večery jsem zjistila, že mi chybí deset stránek do konce. Musím uznat, krásně napsaný příběh, velmi zajímavý, naprosto jiná tématika, než je zvykem. Kniha rozhodně po přečtení patří do mejch srdcovek a já jí mohu vřele doporučit.

26.12.2017 5 z 5