Trojka3 Trojka3 komentáře u knih

☰ menu

Bez citu Bez citu Neal Shusterman

Skvělá, originální námět. První díl také povedený, těším se na další. Knihy od tohoto autora se mi líbí všechny. Doporučuji :)

08.05.2023 5 z 5


Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Skvělá, originální námět. Další díl také povedený, těším se na další. Knihy od tohoto autora se mi líbí všechny. Doporučuji :)

08.05.2023 5 z 5


Ten den jsem se rozhodl zemřít Ten den jsem se rozhodl zemřít Jonathan Destin

Jsem ráda, že se mi náhodou dostala tato kniha do rukou. Jasně, je to čtení náročné, smutné, ale poučné jako varování, že takto nelze potíže řešit! Mělo by být povinné pro všechny, aby si uvědomili, že každý je prostě nějaký. Nikdo nemá právo ubližovat slabším a ti nesmí mlčet!!! Stačí se svěřit a nikoli bez boje to vzdát - k tomuto nemuselo dojít! Začala jsem hledat v srpnu 2022 na netu, co se událo nového a fakt nedoporuči si zjišťovat před dočtením...

20.10.2022 5 z 5


Teď už tě vidím Teď už tě vidím Nicole C. Kear

Skvělá kniha, dobře se četla. Koupila jsem jí za pár korun a nic moc od ní nečekala, o to více mě dostala. Dojemná a vtipná, ač jde o vážné téma, humor rozhodně nechybí. Prostě hlavně se z toho nepo.... :) Autorku obdivuju. Přečetla jsem za jeden den a určitě se k ní ještě někdy vrátím. Doporučuji všem.

10.02.2020 5 z 5


Dobroběžník mezi světy Dobroběžník mezi světy Marek Jelínek

Dávám plný počet, jinak to ani nejde :) Nejlepší kniha v tomto žánru, jakou jsem četla. Pěkné fotky, povídání, paráda. Doporučuji a těším se na další. Autorovi fandím, určitě podpořím i jeho další projekty, díky kterým pomáhá potřebným.

07.12.2019 5 z 5