Theresis Theresis komentáře u knih

☰ menu

Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Velmi hezká kniha, taková spíš oddechovka. Chvílemi se hůře četla a je určena opravdu mladším čtenářům. Ale jak říkám jako oddechovka dobrá.

26.01.2024 3 z 5


Strážci nočních můr Strážci nočních můr Theresa Endris

Knížka je určena opravdu mladším čtenářům, ovšem kdo by se chtěl vrátit do mladších let, tomu ji vřele doporučuji.
Já se bavila nad zajímavými hláškami a oddechla si od náročnějších knih.

25.09.2023 3 z 5


Neviditelný život Addie LaRue Neviditelný život Addie LaRue Victoria Schwab

Velmi zajímavý a poutavý příběh, občas mi dělalo problém se začíst, ale nakonec jsem to zvládla jedním dechem. Knihu beru jako takovou za vážně povedený kousek. Určitě doporučuji, jako knihu na odlehčení.

24.09.2023 4 z 5


Azrael Azrael Monika Bartošová

Nějakou dobu jsem přemýšlela, co k této knize napsat. Upřímně to byla kniha doslova o ničem. Rozumím tomu, když někdo vypraví nějaký příběh, chce čtenáři lépe popsat myšlenky a děj. A buď jsem ten děj nepochopila nebo tam žádný nebyl. Hvězdičku dávám za krásný obal. Knihu jsem ani nedočetla, nudilo mě to.

22.06.2023 1 z 5


Anděl Anděl Denisa Tatíčková

Pěkný dívčí román, který jsem četla jen tak mimochodem. Pro dívky nižšího věku ideál. Zvláštně napsaná, ale dala se číst. Naštval mě lehce konec.

21.06.2023 3 z 5


Ex na koštěti Ex na koštěti Erin Sterling (p)

Na tuto knihu jsem se velmi těšila, zalíbil se mi název i obal (nesoudím knihu podle obalu, ale stejně mě to občas napadne :D) Kniha samotná byla hezky napsaná, takový lehký román s přidáním kouzel. Dějová linka lehce předvídatelná, ale vůbec mi to nevadilo. Kniha mě bavila od začátku do konce.

21.06.2023 5 z 5


Krev pro rusalku Krev pro rusalku Kristýna Sněgoňová

Zajímavá kniha, zajímavý námět, krásně napsaná. Bohužel, nějak mě nechytla, číst se dala, ale pro mě spíš jen taková ta kniha, kterou vyplníte mezeru mezi nějakovu serií.

21.06.2023 3 z 5


Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Tato kniha mě zaujala nejen krásnou obálkou, ale i naprosto úžasným obsahem. Krásně napsaná a přečtená během jednoho dne. Čte se jedním dechem, a ten konec mě úplně dostal.

12.02.2023 5 z 5


Růže podzimu Růže podzimu Abigail Gibbs

Pokračování oblíbené knihy, sice jsem se chvilkami ztrácela, ale nakonec jsem vše pochopila. Jak už jsem psala v komentáři u prvního dílu, škoda že další už nejsou.

12.02.2023 5 z 5


Večeře s vampýrem Večeře s vampýrem Abigail Gibbs

Kniha se mi líbila od začátku až do konce, četla jsem ji v rozmezí několika let několikrát. Škoda jen, že další díly už nebudou.

12.02.2023 5 z 5