Theplaky Theplaky komentáře u knih

☰ menu

Ohnivý drak Ohnivý drak Richard A. Knaak

Velice příjemné a napínavé čtení. Popis soubojů popsán do posledního písmene! Co se týče fantasy světa? Dokonale vás uchvátí :-)

06.08.2017 4 z 5


Černá sekera Černá sekera David Petersen

Skvělé doplnění historie která chyběla naším myším hrdinům. Od prvního dílu se kresba změnila opravdu na "lahůdkářskou" a to se týče především propracovaností detailů. Nelze ohodnotit jinak než plným počtem hvězdiček jak za děj tak ilustraci a za krásné soucítění myší s ostatními druhy zvířat, které v knize naleznete.

05.07.2017 5 z 5


Ekhö: Zrcadlový svět 1 a 2 Ekhö: Zrcadlový svět 1 a 2 Christophe Arleston

Ilustrace úžasná, přesně podle mého gusta! Příběh poutavý, detektivní, vtipný. Co více si přát? Pokud jste stejní milovníci kresleného fantasy světa jako já tak máte vybráno! :-)

18.06.2017 5 z 5


Sochař Sochař Scott McCloud

To co ve mně tenhle komiks vzbudil se nedá popsat ani slovy. Nikdy jsem si nemyslel, že by mi mohla ukápnout slza z komiksu, ale stalo se. Takových životních pravd ve své ruce jsem ještě nedržel. Úžasný komiks!

24.10.2016 5 z 5


Čajovna u malajského medvěda Čajovna u malajského medvěda David Rubín

Krásné a zároveň smutné příběhy ze života "obyčejných lidí." Sigfrid je dokonale vyrovnaný a inteligentní medvěd kterého si hned každý oblíbí a pro jeho radu by si jednou za život přišel určitě každý. Příjemná kresba doplněná duchaplným textem k zamyšlení.

15.08.2016 4 z 5


World of Warcraft: Kronika 1 World of Warcraft: Kronika 1 Chris Metzen

Absolutně perfektní! Jak už zde bylo zmíněno v knize se dočtete o historii světa Warcraftu. Pro hráče WOW kterým jsem býval i já je zde spousta vysvětlivek. Jak vzniklo město Stormwind, jak vznikl svět a proč je uprostřed mapy ten vodní vír a jak vlastně byli stvořeny rasy které známe ze hry. Děj knihy končí těsně před Temným portálem takže se ve druhém díle máme na co těšit. Knihu bych doporučil především hráčům Warcraftu.

06.08.2016 5 z 5


Krajina půlnočních stínů Krajina půlnočních stínů Joseph Michael Straczynski

Neuvěřitelné jak někdo může ze svých životních zkušeností vytvořit tak úžasné dílo jako je tohle. Ilustrace tak jako příběh dokonalost!

24.06.2016 5 z 5