TheBookOfAnnie TheBookOfAnnie komentáře u knih

☰ menu

Aristokratka pod palbou lásky Aristokratka pod palbou lásky Evžen Boček

Další díl Aristokratky nezklamal úplně, ale musím říct, že s každým dalším pokračováním to má trochu sestupnou tendenci. Nicméně jako oddechové čtení stále dobré. Nemůžu ale nevytknout extrémní výskyt výrazů v uvozovkách, které mě celkem rozčilovaly. Někde se to hodilo, ale ve většině případů mi to přišlo zbytečné a mám za to, že čtenář pozná sarkasmus v kontextu i sám.

21.01.2023 4 z 5


Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

Musím přiznat, že jsem čekala o něco vtipnější texty, ale i tak to bylo velmi laskavé oddechové čtení. Marka Ebena mám moc ráda, ale plný počet hvězdiček dát bohužel nemůžu.

31.07.2021 4 z 5


Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Harry jako vždy nezklamal.♡

27.06.2018 5 z 5


Horrorstör Horrorstör Grady Hendrix

Grafické zpracování a nápad super; na to, že je to horor jsem se zas tak nebála (způsobeno pravděpodobně čtením zásadně přes den, kdybych se odvážila to číst před spaním, asi bych mluvila jinak); vytáčelo mě chování hlavní postavy. Uvažovala jsem nad čtvrtou hvězdičkou, ale tu za mě dostávají knihy, které sice nebyly úplná pecka, ale které bych si klidně přečetla znova; rereading téhle knížky mě však neláká.

02.04.2018 3 z 5


Peanuts ve škole Peanuts ve škole Charles Monroe Schulz

Jestli to mělo být vtipné, tak se to vážně nepovedlo. Mám Peanuts celkem ráda, ale tohle mě velmi zklamalo, byla to ztráta času (ačkoli přečtení trvalo ani ne 5 minut).

25.03.2018 1 z 5


Deník kastelána Deník kastelána Jan Bittner (p)

Po nadšení z Aristokratky trochu zklamání, ale jako oddechovka celkem dobré a velmi rychle přelouskatelné. Konec opravdu nic moc...

29.12.2017 3 z 5