TERKA2 TERKA2 komentáře u knih

☰ menu

Smlouva s Adamem: Učitel lásky Smlouva s Adamem: Učitel lásky Jitka Volfová

Sharona73 asi četla jinou knihu než já. Názor na knihu může mít pochopitelně každý jiný, ale před svým vyjádřením by si měl alespoň ujasnit, co je ich forma. Tímto způsobem kniha psána není a formou rozhovorů už vůbec ne.

15.01.2019 5 z 5


Nejlepší americké krimipovídky Nejlepší americké krimipovídky Jeffery Deaver

Celkově se mi povídky líbily, i když jako ve většině výběrů se tu našly některé slabší. U některých se mi líbila dobře vystižená atmosféra, která mě přenesla do úplně jiného prostředí.

15.01.2019 3 z 5


Smlouva s osudem: Cesty lásky Smlouva s osudem: Cesty lásky Jitka Volfová

Na třetí díl jsem se moc těšila a jsem ráda, že mě nezklamal. Erotické pasáže sice mohly být o něco detailnější, ale o sexu je vlastně celá knížka, takže to zase tak moc nevadí. Držela jsem palce Heleně, aby Lukáš nezneužil její choulostivé fotografie, snažila jsem se chápat i Evu a Šárku. Místy jsem se neubránila hlasitému smíchu, jenom jsem litovala, že tam humorných hlášek a situací není víc. Poslední kapitoly jsem zvládla na jeden zátah, od napínavého závěru jsem se nemohla odtrhnout.

09.12.2014 5 z 5


Tos přehnal, miláčku Tos přehnal, miláčku * antologie

Za přečtení knížka stojí, ale některé povídky mě moc neoslovily.

12.10.2014 3 z 5


To by se zvěrolékaři stát nemělo To by se zvěrolékaři stát nemělo James Herriot (p)

Správná volba pro zlepšení nálady. Hezky se čte a příjemně pobaví. Brzy se chystám na další.

12.10.2014 5 z 5


Smlouva s Adamem: Učitel lásky Smlouva s Adamem: Učitel lásky Jitka Volfová

Některé komentáře nechápu, mně se naopak tahle knížka líbila daleko víc než přihlouplé Odstíny. A zřejmě nejsem zdaleka sama, na jiných portálech má mnohem lepší hodnocení. Ale jak jsem si všimla, většinu komentářů píší ty, kterým se nelíbila. To už je holt ta naše česká povaha, pochvala nám moc nejde, zato kritikou nešetříme, obzvlášť anonymně. Uznávám, že knížka není dokonalá, ale to se u prvotiny asi dá pochopit. Příběh je ale fajn, čte se dobře a už na druhém díle je vidět, jak autorka pokročila. Netrpělivě vyhlížím třetí díl, podle anotace bude asi hodně zajímavý.

28.09.2014 5 z 5