Smlouva s osudem: Cesty lásky

Smlouva s osudem: Cesty lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219891/mid_smlouva-s-osudem-cesty-lasky-219891.png 3 61 13

Smlouva s Adamem série

< 3. díl

Ve třetím pokračování oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Spalující vášeň mezi nimi už dávno opadla a nahradila ji rutina a stereotyp. Adamovi se blíží čtyřicítka a Eva se obává jeho krize středního věku, protože se chová čím dál podivněji a nejspíš před ní cosi tají. Našel si snad milenku a bude i pro ně sedmý rok manželství kritický, jak tomu často bývá? Nedorozumění mezi nimi se snaží využít had pokušitel. Uspěje se svým ďábelským plánem, nebo je láska mezi nimi tak silná, že ji nic nedokáže narušit? Ani ostatní hrdinové nezůstávají stranou, jejich osudy se dál zaplétají a i mnozí z nich mají co skrývat. Která tajemství se podaří utajit a která naopak vyjdou najevo? Ví už Helena o dítěti, které má její manžel s jinou ženou? Najde Honza štěstí v manželství, když se mu ještě nepodařilo vymazat z paměti svou dávnou lásku Soňu? Jak se budou Kláře líbit erotické hrátky, které jí navrhne její partner se svým kamarádem? A co Šárka? Padne na úplné dno, nebo se jí naopak podaří splnit si svůj dávný sen?... celý text

Přidat komentář

divabara.zoz
02.03.2022 4 z 5

prvni dva dily cisty odpad, tady se uroven trochu zvedla.
Eva a Adam stejne na facku jako predtim, ale nastesti tu jsou i vedlejsi postavy

Lufiik
11.12.2020 3 z 5

Celá trilogie tohoto příběhu byla dosti zajímavá ale neohromila mě. Jak je v knihách uvedeno, že se jedná o Padesát Odstínů Šedi po česku, jsem po tomto přečtení spíše zastánce autorky E L James a její erotické trilogie po americku. Kniha samotná nemá takový erotický a zároveň romantický nádech jako Odstíny. Trochu zklamání ale odhodlala jsem se tuto trilogii dočíst spíše pro zvědavost. Ze všech třech knih se mi nejvíce líbila Smlouva s osudem, kde bylo aspoň dosti zajímavých zvratů, jehož konec jsem očekávala aspoň o něco veselejší. Knihy jsem dostala k narozeninám. Proto asi spíš knihy nedoporučuji a odkážu čtenáře na autorku již zmiňovanou.


1moniccka
18.01.2019 3 z 5

poslední díl byl ze všech nejlepší.Nečekala jsem teda že podvede Eva a ještě s Markem no hrůze ale Adam taky není svatý. Strašně mi akorát vadí že tak fakt nebyl konec co třeba šarka prasklo to na ní, a jak to probíhalo mezi Evou a Adamem. Mohlo to ještě kousek pokrčovat ale k téhle knížce se už nevratím.

Katerina015
11.02.2017 5 z 5

Když shrnu celou trilogii, musím uznat, že to byl kompletně zajímavý příběh. Byla jsem velmi zvědavá. Už "název" 50 odstínů po Česku mi přišel zajímavý... A musím říci, že jsem byla velmi mile překvapená. Oproti odstínům, tohle mělo PŘÍBĚH!!!

Celou dobu jsem si myslela, že Adam je neskutečný děvkař... Eva mě velmi překvapila, netušila jsem, že ho někdy podvede...
A závěr knihy, potřebovala bych, aby kniha měla aspoň 20 stránek navíc... Chyběl mi tam celkový rozhovor o tom, co se u nich v posledních měsících odehrálo...

Knížku určitě doporučím dále :-)

Kačíís
02.12.2015 5 z 5

Přečetla jsem všechny 3 knihy jedním dechem a všechny se mi líbily. Tenhle poslední byl ale nejzáživnější, nejúžasnější spád událostí, nečekané situace, prostě paráda. Bude autorka pokračovat? To mě nějak minulo, doufám, že ano. Konec byl dosti otevřený. :-)

Helena Lacková
05.07.2015 5 z 5

Přečetla jsem všechny díly. Bavilo mě to, ale Adama nakopat do zadku a Evě dát pár facek, to mi byl teda pár.

jitka7
20.06.2015 1 z 5

Tohle byl nejlepší díl z celé série. Líbilo se mi, jak je popisováno všední manželství a že i nadsamec ztrácí formu a vlastně není nadsamcem napořád. Akorát příběh Romana mi přišel teda dost přibarvený :))) ale i tak to může být naprosto reálné.

sonicka5174
05.05.2015

tak ten konec mě zklamal.není z něho nic poznat.doufám,že bude další.

bookcase
05.02.2015 3 z 5

Asi nejvyzrálejší ze všech dílů, stejně jako vztah Evy a Adama. Přicházejí všední starosti, už to není jako dřív.
Jsem zvědavá, jestli bude i další pokračování, konec byl trochu zbrklý, ale jinak se dalo. Oddechovka na odpoledne.

Leniiis
21.01.2015 5 z 5

Nedočkavě jsem se těšila, až knížka vyjde a až si ji přečtu. A nezklamala. Bavila mě, styl autorky se mi prostě líbí a dobře se mi čte, takže já jsem spokojená. Jen ten konec mě trochu zklamal. Asi je jasný jak to dopadlo, ale čekala jsem, že to tam bude trochu víc rozvinutý. No nic, nezbývá nic jinýho než doufat, že autorka vydá i čtyřku. Určitě bych si ráda přečetla víc knížek od ní.

vědu
29.12.2014 5 z 5

První dva díly mě zaujaly hlavně tím, že proti jiným erotickým románům mají propracovanější charaktery postav a smysluplný příběh. Třetí díl jsem proto netrpělivě vyhlížela a s potěšením konstatuji, že předčil moje očekávání. Je na něm znát, že autorka už nasbírala zkušenosti a změnou stylu vyprávění dodala příběhu potřebný spád. Nechybějí ani vtipné momenty a napětí, skoro všichni něco tají a člověk celou dobu čeká, co, kdy a na koho praskne. Evino jednání jsem neschvalovala, ale stejně mi jí nakonec bylo líto. Jenom jsem nepochopila, proč se v poslední kapitole místo vyřešení všech problémů nakously nové. Jak se dozvím, co udělá třeba Lucka nebo jak dopadne Honza? Docela by mě zajímalo, jestli se od nás čeká, že si to domyslíme samy, anebo jestli se chystá ještě další díl.

Michaela91
16.12.2014 4 z 5

Kniha se dobře četla, pěkně navazovala na ty předchozí, jen ten konec mohl být detailnější... jinak za mě asi nejlepší ze všech dílů

TERKA2
09.12.2014 5 z 5

Na třetí díl jsem se moc těšila a jsem ráda, že mě nezklamal. Erotické pasáže sice mohly být o něco detailnější, ale o sexu je vlastně celá knížka, takže to zase tak moc nevadí. Držela jsem palce Heleně, aby Lukáš nezneužil její choulostivé fotografie, snažila jsem se chápat i Evu a Šárku. Místy jsem se neubránila hlasitému smíchu, jenom jsem litovala, že tam humorných hlášek a situací není víc. Poslední kapitoly jsem zvládla na jeden zátah, od napínavého závěru jsem se nemohla odtrhnout.

Štítky knihy

děti láska manželství tajemství střední věk

Autorovy další knížky

2013  50%Smlouva s Adamem: Učitel lásky
2013  52%Smlouva s Evou: Zkouška lásky
2014  65%Smlouva s osudem: Cesty lásky

Kniha Smlouva s osudem: Cesty lásky je v

Právě čtených2x
Přečtených134x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce103x
Chystám se číst34x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x