tereza1036 tereza1036 komentáře u knih

☰ menu

Hřbitovní tanec Hřbitovní tanec Lincoln Child

Nečekala jsem nic a nakonec se mi to moc libilo. ;) oddechovka ale faaaajn

06.04.2016


Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Čekala jsem od toho trochu vicero. Ale docetla jsem ji, coz se da povazovat za uspech. Obcas tam bylo az moc nahod. Skoda.

06.04.2016 3 z 5


Východ Modrého měsíce Východ Modrého měsíce Simon R. Green

Vůbec nejsem na tento styl knih. Vůbec nemám ráda tento žánr. Ale tahle kniha? Natáhnout do injekční stříkačky a aplikovat. Sama nechápu svou úchylku, ale ještě po letech si vybavím scény, kterým se musím smát i okamžiky totálního napětí. Moje citová záležitost.

04.04.2015


Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Jsem ve dvou třetinách. Rozbíhavé psaní z pohledu více osob mi ani tak nevadilo, spojení jejich cest mi zpočátku připadalo zajímavé, ale momentálně mne trochu prudí pár otazníků, které jsou vysvětleny náhodou. Náhoda vlastně hraje velkou roli v celé knize, tedy prozatím .Připadá mi to jako příliš jednoduchá cesta. Náhodou v době kdy se děje toto, se děje i toto a ten potkal tohohle a tamtoho a ten se vyspal s touhle a ten zase našel toto. Trocha moc náhod na můj vkus. Jsem zvědavá na pocity po dočtení, ale prozatím to vidím spíš podprůměrně. Vlastně je mi úplně jedno, co se s postavami stane, nejsem s nimi spřízněná. Děj sám o sobě jen tak plyne. Doufám, že mne překvapí konec, ráda bych tuto knížku viděla na víc než slabší průměr.

04.04.2015 3 z 5


Řez Řez James Hayman

Tuhle knihu jsem přečetla, jako jednu z mnohých. Ale následující díl je mnohem vyzrálejší. Doporučuji přečíst.

04.04.2015


Mráz Mráz James Hayman

Mám doma obě knihy, první mi přišla docela fajn, ale tahle, ta mne naprosto pohltila. Perfektní.

04.04.2015