Tercule Tercule komentáře u knih

☰ menu

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Knížku jsem dostala jako dárek a pořád jsem ji odkládala. Konečně dočteno a celkem rychle, ale spíš proto, ze jsem to chtěla mít za sebou :) Neříkám, některé situace byly zajímavé a k zamyšlení, což posilil i fakt, že jsem ze 3 sester (ne trojčat) , ale v celku mě kniha nijak nenadchla.

01.02.2017 3 z 5


Objížďka - Erotické povídky z autobusu Objížďka - Erotické povídky z autobusu Zuzana Zimmermannová

Dnes jsme začala číst a dneska asi i přestanu :) Důvodem však nebude zajímavost knížky, právě naopak. Uz první "povídka" me odradila svou uchylností :) Chápu, ze ve fantazii se meze nekladou, ale tohle? Pokračovala jsem však dál, přečetla jsme další tři... bohužel žádná změna. Knihu odložím a někam pěkne uložím. Škoda peněz za tento dárek.

23.11.2016 1 z 5


Smrt a jiné vrcholy mého života Smrt a jiné vrcholy mého života Sebastian Niedlich

Super pocteni, někdy smutné, někdy úsměvné, konec me nepřekvapil, za to ale potěšil :) Motyl bude pro me snad navždy novým symbolem a uz se tesim az budou na jaře zase létat :)

18.11.2016 4 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Ze zacatku me kniha celkem zaujala, ale čím víc jsem se blížila ke konci, tim méně me zajímalo, co bude dal a o konci ani nemluvím :( Trochu zklamaní, ale moje chyba, neměla jsem od toho tolik očekávat.

09.11.2016 2 z 5