ter3czka ter3czka komentáře u knih

☰ menu

Kníhkupec z Kábulu Kníhkupec z Kábulu Åsne Seierstad

Velmi zajímavý a čtivý příběh. Díky této knize jsem zjistila, že mě tato tématika zajímá. Zároveň jsem si uvědomila, jak se máme dobře a že bychom měli být nesmírně vděční, za to, že jsme se narodili právě tady!

12.09.2022 5 z 5


Jak na sítě Jak na sítě Michelle Losekoot (p)

Souhlasím s @kirsten6214 . Čekala jsem od knížky opravdu víc než dokázala nabídnout. Knihu dle mého zachránila závěrečná část s názvy nástrojů pro využívání a vyhodnocování dat na soc. sítích, které pro mě byly opravdu přínosem, protože jsem většinu z nich neznala.

06.10.2021 2 z 5


Cesta dvou Cesta dvou Tom Jurka

Patris sleduji na Instagramu již dlouho. Miluju její cestovatelské příspěvky a příběhy. Když jsem se dozvěděla, že přítel Tom společně s ní pracují na knize, věděla jsem, že si jejich knihu koupím mezi prvními. Tak se taky stalo.

Knížka je moc hezky psaná. Příběhy krásné. Ze začátku jsem si musela zvykat na styl psaní. Hodně se mi líbily použité metafory. Doporučuji. :-)

08.08.2021 5 z 5


Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění Matthew Walker

Skončila jsem čtení této knihy v polovině. Koupila jsem si jí, protože mě hodně zaujala, ale přestala mě bavit a musela jsem se do ní stále nutit. Více přátel mělo stejný názor jako já... Hodnotím jako průměr. Třeba se k ní někdy vrátím...

20.09.2020 2 z 5