Tejalangusta Tejalangusta komentáře u knih

☰ menu

Bible vagíny Bible vagíny Jen Gunter

No kdybych si mohla vybrat.... tak ten penis by možná nebyl takovy pain

29.04.2022


Mělas to vědět Mělas to vědět Jean Hanff Korelitz

(SPOILER) Byla jsem strašlivě nedočkavá jak dopadne seriál, že jsem si to radši přečetla. A z obojího mám pocit "meh..." jako really? Paní vystudovaná doktorka nepozná ani náznak... že třeba... ne nic. Už mlčím

19.01.2022 1 z 5


Pod skleněným zvonem Pod skleněným zvonem Sylvia Plath

"...já pak najdu správná slova a vylíčím mu, jaký mám strach, jako by mě něco strkalo pořád dál a dál do nějakého černého pytle, kde není žádný vzduch a odkud nevede žádný východ. Pak by se opřel v křesle, udělal by plůtek z prstů a pověděl mi, proč nemůžu spát a proč nemůžu číst ani jíst a proč mi připadá všechno, co lidé dělají, tak strašně nesmyslné, když nakonec stejně umřou." Sylvia popsala přesně to psychické dušení vlastního mozku, co trpí depresí, i po těch letech výborný náhled do smýšlení nemocného člověka.

15.01.2022 5 z 5


Eskejp: Na útěku z kanceláře Eskejp: Na útěku z kanceláře Jiří Charvát

Našla jsem omylem kdysi na netu jako blogísek. Když to vydali, tak jsem to musela mít. Je to výborný, žejo. Tak nějak si představuji svůj poslední den v práci:
"Michale, co nejcennějšího jsi přinesl firmě v posledním roce? Proč bychom si tě tu měli nechat?" (...) Vážně jsem se nad tím zamyslel. Díky mně zaplavily v srpnu svět dva tisíce falických flešek. Minulý týden jsem způsobil celému oddělení masový průjem. Díval jsem se dobrou minutu před sebe a mlčel. Pak jsem vstal a položil na stůl zaměstnaneckou kartičku: "Dávám výpověď."
Šel jsem ke svému stolu, sebral ultrabook a vydal se na střechu budovy.

15.01.2022 4 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kdo to napsal, někdo, komu bylo třináct?! Jak může někdo, kdo vystudoval VŠ, nevědět, co je to mobilní telefon? Jak si může poprvé oholit chlupy až ve 22 letech, co dělala do té doby? Na co je ta vnitřní bohyně s těmi kotrmelci?! Proč Christianovi neustále padají kalhoty z boků? Proč je první sex až po 300 stranách? Jak může mít Anastasia hned poprvé orgasmus, když do té doby ani nevěděla, k čemu JI má? Jak je možné, že už jí nekrvácí ty rty, když si je neustále kouše? Proč nikomu není divné, že Christian je majetnický stalker a gaslighter a manipulátor? Já vám řeknu proč. Kdyby to byl obyčejný dělňas, ani pes by po něm neštěknul a možná by mu dali soudní zákaz se k Anastasii vůbec přiblížit za nebezpečné pronásledování. Ale on to je milionáááář no jóó, tak to si může dělat, co chce, hlavně že mi koupí auto, šaty, mobil, to vydržím i nějaké to nařezání na holou, vůbec není divné, že je to nemocný magor, hlavně když to sype. Btw. všechny ty "šokující a explicitní" věci, co ti dva spolu dělají, je parodií na BDSM a většinu z toho zažije člověk s normálním srandovním vanilkovým sexem do svých 19 let.

15.01.2022 odpad!