Stairy Stairy komentáře u knih

☰ menu

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

První příběh Luisy jsem viděla pouze ve filmovém zpracování. Hodně zvláštní, hluboké a smutné téma. Ale film mě bavil a určitě donutí člověka přemýšlet. Druhý a třetí příběh jsem četla. Přesto, že v komentářích se hodnotí třetí kniha jako nejlepší, mně se více líbila ta druhá. Mnohem různorodější děj, Luisa po dramatickém začátku hledá samu sebe, navíc ty perepetie s Willovou dcerou...Třetí knihu jsem také přečetla s chutí, byla jsem ráda, že Luisa se našla a velmi se mi líbilo prostředí New Yorku. Jen ten úplný konec mi přišel trochu kýčovitý.

09.04.2019


Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Za mě určitě nejlepší Bryndzova kniha, kterou jsem četla. Napínavý příběh až do konce. Přečtete jedním dechem. Dobrý byl i Noční lov. Líbí se mi, že děj má spád, prostředí a lidi popisuje akorát tak, aby si čtenář udělal představu, ale nijak tím "neotravuje". Bryndzu jsem si vygooglila a překvapilo mě, jaký je to mladý fešák:-). Už se těším na další knihu, co si od něj přečtu.

09.04.2019


Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Robert Bryndza patří mezi mé oblíbené autory. Tahle kniha byla rovněž čtivá a napínavá, ale z těch, co jsem četla asi nejslabší. Za mě určitě nejlepší byly Temné hlubiny...knihy jsem bohužel nečetla v pořadí, jak vyšly, takže jsem se trochu ztrácela ve služebních poměrech Eriky Fosterové...ale jinak super detektivky.

09.04.2019