Spartanka26 Spartanka26 komentáře u knih

☰ menu

Prázdniny v Evropě Prázdniny v Evropě Ladislav Zibura

Poprvé jsem četla knihu od Ladislava Zibury a mile mě to překvapilo. Já obvykle cestopisy nečtu, ale tento mě zaujal. Líbil se mi styl psaní autora, občasné vtípky, stručnost, přirovnání. Knihu obsahovaly také nádherné ilustrace které pomohly se do děje lépe vcítit. Musím zmínit časté okénka zajímavostí, například o městě kde se právě autor nachází atd. Do děje jsem se lehce vcítila a knihu si užila. Rozhodně doporučuji všem věkovým kategoriím. Mám v plánu další knihu od tohoto autora.

01.01.2024 5 z 5


Vnitřní záležitosti Vnitřní záležitosti Connie Willis

Nedokázala jsem knihu dočíst, jediná dobrá povídka byla požární hlídka. Kniha mě vůbec nevtáhla a vůbec mě nebavila.

04.11.2023 1 z 5


Píseň přežití Píseň přežití Paul Tremblay

Pro mě skvělá knížka. Hned jsem se začetla a nedokázala jsem se od knihy odtrhnout. Podle mého názoru je každý okamžik skvěle popsán, nestalo se mi že bych chvíli nevěděla co se děje, vše je popsáno dostatečně detailně a samotný příběh je zajímavý. Velice mě překvapil závěr knihy, celkem jsem to předpokládala ale nečekala jsem styl jakým to autor napsal. Určitě knihu moc doporučuji, skvělé čtení.

04.11.2023 5 z 5


Kompletní příručka přežití pro holky Kompletní příručka přežití pro holky Christina De Witte

Tato kniha je velice super. Líbí se mi jak je v knize v podstatě vše co dívky v dnešní době potřebují. Je super že se ke knize můžete kdykoliv vrátit jelikož obsahuje spoustu různých typů.

02.10.2023 5 z 5


Bezpečně online Bezpečně online Louie Stowell

Skvělá poučivka. Určitě doporučuji dětem co začínají se školou. Přeci jen i ve škole se v téhle době bez internetu neobejdeme a trochu poučení co na internetu číhá, vůbec nevadí.

11.09.2023 5 z 5


Může být nakažlivé Může být nakažlivé Jonathan Meres

Super kniha :)

09.09.2023 5 z 5


Může vyvolat plynatost Může vyvolat plynatost Jonathan Meres

Kniha mě velice bavila, líbilo se mi že vždy o něco šlo, byl tam nějaký příběh.

09.09.2023 5 z 5


Hřbitov nevěst Hřbitov nevěst Tomáš Boukal

Kniha už ze začátku byla velice chytlavá, tak též i na konci. Velice se mi líbil detailní popis sibiřské krajiny. Děj byl velice napínavý, takže mě bavilo se k ní vracet. Knize dávám plný počet hvězd, protože to je přesně můj typ knih.

06.09.2023 5 z 5