Bezpečně online

Bezpečně online https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348701/mid_bezpecne-online-6js-348701.png 4 4 3

Internet je plný úžasných možností, ale stejně jako v reálném světě na něm číhá spousta potenciálních nebezpečí a potíží. Musíš vědět, na co si dávat pozor a jak se chránit. Ať už máš obavy z toho, že budeš na sociálních médiích sdílet příliš mnoho informací, nebo se bojíš, že na internetu narazíš na nebezpečné lidi, v této knize najdeš užitečné tipy a nástroje, díky nimž budeš mít nad svou online existencí kontrolu a zůstaneš v bezpečí.... celý text

Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Staying Safe online , 2016


více info...

Přidat komentář

Spartanka26
11.09.2023 5 z 5

Skvělá poučivka. Určitě doporučuji dětem co začínají se školou. Přeci jen i ve škole se v téhle době bez internetu neobejdeme a trochu poučení co na internetu číhá, vůbec nevadí.

Knihomolka506
23.11.2022 5 z 5

Příručka o online světě napsána hravou formou pro děti. Internet umožňuje snad vše. Nejen sdílet informace nebo hrát hry a sledovat videa. Také na něm číhají lidé, kterým se říká hackeři. Ti se mohou dostat do našich PC , proto je nutné být hodně opatrný a vědět, kde se na internetu můžeme pohybovat. Ale aby kniha nebyla jen o virech a podobných " strašidlech" nabízí spoustu tipů proč milovat internet a jeho vymoženosti. Můžete třeba vyrobit výtvor a sdílet ho s kamararady nebo jen tak brouzdat a hledat doplňující informace o věcech, které nás zrovna napadnou :)


Bellaisbest
23.03.2021 3 z 5

Tahle kniha mi přišla docela dobrá