Soník87 Soník87 komentáře u knih

☰ menu

Fáma Fáma Lesley Kara

Ne nadarmo se říká: "Mlčeti zlato, mluviti stříbro" :-) a v této knize to platí dvojnásob... Kniha se četla velmi hezky, příběh moc dobře napsaný. Autorka napínala až opravdu do posledních stránek... Konec fascinující a až po přečtení knížky si člověk uvědomí, co všechno může způsobit jedna blbá fáma :-)

30.08.2020 4 z 5


Zlatokopka Zlatokopka Lucia Sasková

Já tuhle "mrchu" žeru :-) několikrát jsem si během čtení říkala, že bych šla klidně na její místo... A kdo ne, alespoň na chvíli.. Kniha se četla velmi dobře... Je tam sice pár nedostatků, ale to vem čert... příběh je skvělý!!!

17.08.2020 4 z 5


Cizinec na pláži Cizinec na pláži Michele Campbell

Po přečtení "Byla to tichá dívka" jsem prostě musela mít další knížku od Michelle Campbell!!! A v klidu můžu říct, že Cizinec na pláži opět nezklamal! Při vyprávění dvou příběhů (každá postava vypráví děj jinak) jsem si chvíli připadala jako blázen :-) Tak moc jsem byla zvědavá, jak to všechno dopadne, že jsem ji přečetla za necelý den a půl.. všechno šlo stranou... Opět velmi dobře napsané... Oddychové čtení...

17.08.2020 4 z 5


Stále vládne mráz Stále vládne mráz Rolf Börjlind

Velmi zajímavá knížka! Zase o něčem trochu jiném... Zajímavé téma - uprchlíci, obchod s orgány. Stojí za zamyšlení...Pro mě ale jedno velké mínus, skoro na každý třetí straně je nová postava, nové jméno a navíc jsou jména dost podobná.. jakmile na chvíli knížku odložíte, musíte se vrátit a připomenout si, kdo je kdo :-) já na to šla chytře a dělala jsem si na přední straně poznámky :-)

17.08.2020 3 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Super detektivka, dobře vymyšlený příběh. Postavy jsem si oblíbila, velmi dobře čtivé, už se těším na Loutkáře :-)

17.08.2020 3 z 5


Pomsta Pomsta Sandra Brown

Tak tato kniha fakt ne... Četla jsem ji asi před měsícem a uz skoro nevím, o čem byla. Těšila jsem se na konec a ten mě taky dodělal :-( Škoda slov...

17.08.2020 odpad!


Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Za mě od začátku naprostá pecka! Zamilovala jsem si příběh i všechny postavy. Četlo se to samo... Ano, pár stránek je možná trochu zdlouhavých, ale to vůbec nevadí.. já bych ještě klidně přidala. Autorce děkuji a těším se na její další knížky :-)

17.08.2020 5 z 5