sona7443 sona7443 komentáře u knih

☰ menu

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Ad. Díl první odstíny šedi. Ty jsem "zhltla", zavřela knihu, došla ji vrátit ke zbylým dvěma na polici do ložnice, vzala druhý díl, Odstíny temnoty a tak to pokračovalo až do zavření dílu posledního.

17.09.2014 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Dostala jsem celou trilogii najednou jako dárek. Těch 3x cca 620 stránek jsem do dvou měsíců měla přečtených. Nelituji vůbec. Jsem jenom člověk, spotřebitel, ne kritik. Ale mnohé vaše negativní reakce mě zarážejí. Chápu, že je to otázka vkusu a povahy jednotlivce, ale lidi zamyslete se. Vy tím nekritizujete jenom knihu, ale v tom případě i lidi, co si to čtení užili. A já se kritizovat nenechám pro nic za nic.
Ono tam totiž nejde jenom jenom o Any naivitu, Christianovu úchylku a drsné š****í. Já jsem si díky té knize knize hodně probrala v sobě, některé věci objevila, některé pochopila... Zasmála jsem se, byla jsem napjatá i jsem si pobrečela. Ale nejen na základě děje jako takového, ale když jsem tam občas poznávala sebe, nebo podobné situace v mém životě, když se člověk snaží pochopit, co se druhému děje v hlavě a proč... No zkrátka aby člověk z této knihy měl i více než jen to sexuální kecání, tak do toho musí investovat taky trochu snahy šedé kůry mozkové... :))

17.09.2014 5 z 5


Léta s Top Gear Léta s Top Gear Jeremy Clarkson

Prostě Jezza je nejlepší :)) Skvělý žurnalista s vysokou inteligencí, mě příjemným smyslem pro humor. Způsob jeho uvažování mě fascinuje a způsob jeho psaní mě baví neskonale. Za sebe mohu jenom doporučit všem, co co očekávají více než suché blábolení o výkonech jednotlivých aut ;)

17.09.2014 5 z 5