sankofka sankofka komentáře u knih

☰ menu

Znamenitá mrtvola Znamenitá mrtvola Agustina Bazterrica

(SPOILER) Já jsem se na knihu nejen kvůli obalu hrozně moc těšila. Je škoda, že po přečtení přišlo lehké zklamání. Kniha je rozdělena na 2 části, ta 1.část mě vůbec nebavila, nic mě tam vlastně nepřekvapilo. Je to sice nechutné,ale tedy čekala jsem od toho víc. Až do 2.části jsem se více začetla. Konec knížky mě překvapil, bylo mi líto Jazmín, ale vlastně se to trochu dalo očekávat jak se Marcos rozhodne. Ve finále jsem ráda, že jsem knihu přečetla nicméně si myslím, že to není nic, na co bych v budoucnu měla vzpomínat. Řekla bych skvělý potenciál, málo využitý. Za přečtení to ale stojí, už jen proto že je knížka malá a máte ji přečtenou za chvilku a taky je to zkrátka něco nového, jiného, co tu ještě nebylo.

28.08.2022 3 z 5


Venuše ze zátoky Venuše ze zátoky Dominik Dán

Moje první knížka od Dominika Dána a musím říct, že jsem byla spokojená. Ze začátku jsem byla z party vyšetřovatelů lehce zaskočena, bála jsem se, že mi nesednou, ale ve finále jsem se s nimi sžila a přirostli mi k srdci - hlavně Krauz :-) Knížka se skvěle četla a děj plynule navazoval - nenudila jsem se ani minutu. Na můj vkus možná příliš mnoho postav a některé dějové linky zbytečné, ale alespoň to bylo pestré. Jak bylo v některých recenzích napsáno, že byl případ docela masakr, mně to tak úplně nepřišlo - zřejmě nás, co milujeme Chrise Cartera, už jen tak něco nepřekvapí :-) ale jinak za 4 hvězdy a těším se na další díly!

07.07.2022 4 z 5


Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Kniha se velmi dobře četla, děj na sebe krásně navazoval. Spousta tajemství, dobrých či špatných rozhodnutí a toho, jak to vše dopadne vás nutí číst dál a dál. Do poslední chvíle věříte, že to vše třeba nedopadne tak, jak to bylo na začátku naznačeno. Emočně poměrně náročné čtení.

13.04.2022