SalvatoreEl SalvatoreEl komentáře u knih

☰ menu

Sedmý syn Sedmý syn Joseph Delaney

Nádherná knížka! Dobře a snadno se čte, rychle vás vtáhne do děje. Není to nic náročného na přemýšlení, skvělá oddechovka s příjemným a kouzelným dějem. Řekla bych, že okouzlí čtenáře jakéhokoli věku. =)

Jen jako jediné mínus vidím filmový obal knihy. Sice je podle mého povedený a chápu, že ho udělali proto, aby navýšili prodej knihy, ale vždyť přece knižní předloha je takřka jiná než film! Pak nechápu větu na zadní části knihy, kde se píše, že: "Film zahrnuje první knihu: Učeň lovce duchů, a druhou knihu: Kletba lovce duchů". Protože nezahrnuje, ale to už porovnávám knihu s filmem a to nechci.

Knížka je dokonalá tak jak je a nic bych na ní neměnila. Zcela doporučuji!!!! ;)

19.05.2015 5 z 5


Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Výborná knížka, jen.... co ten Miloň?? =D Já chci vědět o tom jeho "komplikovaném" manželství a co (ne)bude dál s ním a s Míšou..! =D Že by z toho byl námět na další knihu? Rozhodně bych si jí s chutí koupila ;)

22.11.2014 4 z 5


On On Carey Heywood

Nádherná obálka, která mě uchvátila na první pohled. Bohužel obsah mě trochu zklamal. I jako od knížky pro chvíli odpočinku jsem prostě čekala trošku víc. Nic náročného =) Avšak určitě bych jí nezavrhovala ;)

29.10.2014 4 z 5


Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Knihu jsem nejprve četla v angličtině a natolik mě uchvátila, že jsem ji musela přečíst znovu v češtině. Krásná knížka, skvělý děj a postavy. Tu knížku prostě musíte milovat. Opravdu příběh, která Vás vezme za srdce. K tomu připočtěte dobře zpracované dějové linky , krásu Skotska, sílu rituálů a kulturu. Nářez...jsem ráda, že vznikl i stejnojmenný seriál, který( k mému velkému překvapení) není vůbec špatný ;) Ale kniha je kniha =D

19.09.2014 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Četla jsem jí ještě v angličtině a zamilovala jsem si jí hned na prvních stránkách. Už se těším na další díly a rozhodně jí všem doporučuji ;)

08.09.2014 5 z 5