Salida Salida komentáře u knih

☰ menu

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Uf, tak to byla síla, už zase. Royaly čtu už po druhé a rozhodně né na posledy. Celá série je naprosto skvělá. Děj jednodušší, přesto výborně napsáno, že se prostě neodtrhnete, dokud nedáte všechny 3 díly. Všechny radosti i starosti jsem fakt prožívala s nimi. Chvíli se nervově hroutila, pak zas připitoměle usmívala. Ella je jedna z těch lepších a odvážnějších holek, drsňačka, co si nenechá nic líbit, žádná ufňukaná slečinka. A Reed je prostě bůh, k tomu není co dodat. Vůbec všichni Royalové jsou chodící testosteron. Už se těším na další 2 díly o Eastonovi.

29.05.2018 5 z 5


Daruj mi křídla Daruj mi křídla Lucie Huková

Tak tato knížka je jedna z nejlepších, co jsem poslední dobou četla. Neobvyklé téma, velmi krásně napsané. Nyní čtu knihu už po druhé hned za sebou, nějak se nemůžu s Aidenem a Brianem rozloučit. :) A rozhodně ji nečtu naposledy. Sice tam není žádná zásadní zápletka, děj předvídatelný, nicméně knížka je to opravdu krásná, odpočinková. Ty kluky jsem si zamilovala, chtěla bych být jejich BFF. :) Líbila se mi jejich nenávist a pak postupné sbližování, jak to tak bývá. Není tam žádná hysterická nána, kterých je v "normálních" románech víc než dost. Těším se na další knihy spisovatelky.

15.05.2018 5 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Už dlouho jsem necetla tak nudnou knížku. Snažím se knihy přečíst do konce, ikdyž me nebaví. Tady jsem se musela fakt hodně nudit. Dějově dobrý, nápad zajímavý, ale desne nezajímave napsané. Kniha me nedokázala vtáhnout do děje. Za me 1 hvězda za tůň Tonoucích.

23.02.2018 odpad!