Readerka09 Readerka09 komentáře u knih

☰ menu

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Co říct... Z knížky jsem byla naprosto nadšená! Příběh mě opravdu zaujal a bavil po celou dobu čtení. Ale většina zvratů se dala i domyslet, takže něco takové ,haló' a překvapení nebylo. S hlavní hrdinkou alias Clary Frayovou jsem se ztotožnila. Viděla jsem se v ní a to pro mě znamená veliké plus. Knížku doporučuji, zvláště pokud milujete fantasy a dokážete se začíst až do morku kostí (pokud se to tak dá říct). :D ;)

26.07.2017 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Upřímně? Na Selekci to rozhodně nemá... Eadlyn mi přišla jako rozmazlená a namyšlená dívka, která neví, co chce. Neztotožňovala jsem se s ní, s Amerikou ano. Ale jinak se mi kniha líbila, jen tak mimochodem, HALÓ! Jestli Amerika umře, tak autorku něčím praštím! :D :)

29.05.2017


Třetí stříbrná kniha snů Třetí stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Abych řekla pravdu, tak z konce jsem malinko zklamaná. Čekala jsem na Velké finále a ono nic. Na druhou stranu odhalení Secrecy mě překvapilo. Trilogie byla naprosto skvělá a určitě stojí za přečtení!
PS: Kdo by chtěl epilog? Já se každopádně hlásím. :D

29.05.2017


Druhá stříbrná kniha snů Druhá stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Tuto sérii jsem si naprosto zamilovala. Autorka skvěle píše a prakticky od knihy nemůžu odtrhnout oči. Výborná kniha. Doporučuji všem snílkům, kteří jsou neustále v oblacích...

01.01.2017 5 z 5