radka4588 radka4588 komentáře u knih

☰ menu

Vazač vzpomínek Vazač vzpomínek Bridget Collins

Ačkoliv jsem jako většina očekávala fantasy příběh, se změnou žánru jsem se rychle vyrovnala a kniha se čte dobře.

30.05.2021 4 z 5


Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Prostředí mi stále evokovalo seriál Zoufalé manželky, ale na ději to neubíralo, do poslední chvíle jsem si myslela, že to byl někdo jiný, i když ten i tak nebyl bez poskvrnky... Skvěle propracované zvraty, které nutí číst dál a i pár stran před koncem knihy, to se jen tak nevidí. Palec nahoru, určitě od autorky přečtu i další knihy.

16.03.2021 5 z 5


Láska a kozy na venkově Láska a kozy na venkově Victoria Brownlee

Kniha mě bavila, místy připomínala zmatky Bridget Jonesové, místy se trochu táhla, ale závěr jsem slupla jak malinu a čas s ní strávený mi nepřijde promarněný. Zábavná oddechovky pro ty, kteří nepotřebují 100% love story.

09.03.2021 4 z 5


Láska a sýr v Paříži Láska a sýr v Paříži Victoria Brownlee

Skvělý oddych, dobrý styl, kterým je kniha psaná a proto je velmi čtivá. Ovšem pozor! Pro slabé povahy s oblibou sýra, jsou některá místa v knize velmi nebezpečná ???? Mě osobně to stálo jednu větší návštěvu u sýrového pultu v hypermarketu ????

16.02.2021 5 z 5


Ryzlink ostrý jako nůž Ryzlink ostrý jako nůž Věra Fojtová

Skvělá oddychovka, která ovšem i tak zaujme.

24.10.2020 4 z 5


Mé anglické sezony aneb Fucktografická ročenka Mé anglické sezony aneb Fucktografická ročenka Alena Damijo

Stejně jako autorčina prvotina a názvem Anglické listí byl i tento titul příjemným náhledem do britských zvyklostí. Baví mne, že i po těch letech strávených za kanálem, se autorka dívá na určité věci jako "kontinentálec" i s lehkým českým nadhledem... Příjemné nenáročné čtení, které místy přivede k smíchu na plný autobus a dokonce i rozšíří poznatky a Britech samotných.

03.01.2020 4 z 5