Rad.Una.. Rad.Una.. komentáře u knih

☰ menu

Mesiáš Mesiáš Boris Starling

Snad můj první thriller co jsem četla. Už je to dlouho, ale do dneška na něj zapomenout nemůžu a doporučuji ho kudy chodím :)
Vážně pecka!

24.03.2018 5 z 5


Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Angelo, já Vás zbožňuju! :) Jsem nadšená, s každou knihou téhle spisovatelky víc a víc.. Od tiché modlitby jsem se nemohla odtrhnout. Líbí se mi styl psaní a krátké kapitoly.. O napínavém ději ani nemluvě :) Během dne na pláži jsem neměla co dělat, jak mě kniha pohltila.

01.09.2017 5 z 5


Lístky ve větru Lístky ve větru Virginia Cleo Andrews

Bavilo! Bavilo!! Bavilo!!! :) Líbilo se mi, že se pořád něco dělo.. O trochu míň se mi líbilo, že kniha se mnou musela být u každé činnosti :D Ale abych pravdu řekla, do dalšího dílu se mi teď moc nechce, asi si dočtu prvně ty, co mám rozečtené a uvidíme. Každopádně s autorkou jsem určitě neskončila, už si brousím zuby ma další ságy :)

04.03.2017 5 z 5


Květy z půdy Květy z půdy Virginia Cleo Andrews

Co napsat.. Asi jen WOW.. Vážně nemám slov, nemohla jsem se odtrhnout a přitom se mi vždycky trochu ulevilo, když jsem knihu na chvíli zavřela. Příběh byl velice silný, možná krapet zdlouhavý, ale po dlouhé době kniha přečtená během dne (noci). Jsem zvědavá na zbytek pentalogie :)

01.03.2017 5 z 5