Pierre65 Pierre65 komentáře u knih

☰ menu

Reinhard Heydrich - Hitlerův kat Reinhard Heydrich - Hitlerův kat Robert Gerwarth

Fantastická kniha. Má prvky literatury fakt i beletrie i životopisu.

Zajímavá byla i historie rodiny, je zajímavé se víc dozvědět, kdo byli rodiče a jakém prostředí vyrůstal. Z jiných knih jsem jen věděl, že otec měl hudební školu. Celou dobu si říkám, že první roky života byl skoro jako můj syn. Hodný normální kluk, nadaný muzikant a pak se to najednou zvrtlo. Může za to ta doba? Může za to jeho budoucí žena?

11.04.2024 5 z 5


Muž se psem Muž se psem Zdeněk Jirotka

Pro mě je kniha zklamáním. Po Saturninovi sáhnu, když je mi zle a od autora tak skvělé knížky jsem čekal víc. Číst to v opačném pořadí, řekl bych, že ta knížka není špatná, ale takhle je pro mě zklamáním.

11.04.2024 2 z 5


Cesta do blikajícího pekla Cesta do blikajícího pekla Šárka Andrlová

Dost drsný příběh. Tenhle svět je mi cizí, neznám žádného gamblera a nedovedu si představit tímhle projít. Navíc mít odvahu se otevřít a pustit čtenáře dovnitř. Skvělá kniha.

06.04.2024 5 z 5


Češtinářky Češtinářky Veronika Valíková

(SPOILER) Škoda papíru. Už dlouho jsem nečetl nic tak divného. Jedna z opravdu mála knih, které jsem nedočetl do konce.

Příběh učitelky, která si myslí, že je ředitelkou Zeměkoule a všichni jsou proti ní. Žáci musí mít stejný názor jako ona, ředitel jí škodí, zákonodárci jsou na světě jen proto, aby lidem ničili život. Ve škole je to ten typ, pro kterou mají žáci nelichotivou přezdívku a kolegové slaví, když odejde a přestane rozkládat kolektiv.

06.04.2024 odpad!