Petr007crusade Petr007crusade komentáře u knih

☰ menu

Islám bez závoje Islám bez závoje Robert Spencer

Nesmírně poučná kniha, kterou by si měl přečíst každý, kdo se chce dozvědět fakta o islámu. Autor nastudoval perfektně Korán i nejrůznější islámské spisy a porovnává je s tím, co do nás dnes a denně perou média.
Robert Spencer islám nehaní, jen ho ukazuje takový, jakým ve skutečnosti je. Kniha stojí určitě za přečtení.

18.12.2022 5 z 5


Mračna nad Evropou Mračna nad Evropou Robert Troška

Vynikající kniha, líbil se mi spád i zajímavý děj. Autor vhodně vybral prostředí univerzit a ukázal tu krásnou manipulaci mladých lidí.
Líbí se mi taky ta dějová linka v Mosulu ovládaném Islámským státem, jak tyranizují nemuslimy. I ten popis džihádisty sedí. Vřele doporučuji všem, kdo si rádi přečtou něco jiného než popularizuje mainstream, čemu bude Evropa do budoucna neustále čelit.
Multikulturalistům, kteří chtějí Evropu zaplavit hordami z Afriky a Blízkého východu se tato kniha líbit určitě nebude.
Hezky napsaný příběh, vřele doporučuji k přečtení.

18.12.2022 5 z 5


Státník a prezident John Adams Státník a prezident John Adams David McCullough

Nesmírně zajímavá kniha, která nás přenese do počátků zrodu Spojených států, představí nám silné a čestné postavy, kterým USA vděčí za zrození.
John Adams je velkým státníkem, na kterého se zapomíná a autor velice poutavě popisuje jeho životopis, jeho čestnost i zarputilost a odvahu. Vřele knihu doporučuji.

18.12.2022 5 z 5


Filip II. - Španělský král z rodu Habsburků, nejmocnější křesťanský vládce Filip II. - Španělský král z rodu Habsburků, nejmocnější křesťanský vládce Geoffrey Parker

Krásná kniha, při jejím čtení hodně pochopíme za co všechno vděčíme Filipu II, že díky němu a jeho evangelizačnímu zápalu jsou dnes Filipíny s křesťanskou kulturou a naším spojencem.

18.12.2022 5 z 5


Svědomí Washingtonu: 20 let deníku The Washington Times 1982-2002 Svědomí Washingtonu: 20 let deníku The Washington Times 1982-2002 Paul Johnson

Vřele doporučuji přečíst.

18.12.2022 5 z 5


Odkaz - Pravdivý příběh bratří Mašínů Odkaz - Pravdivý příběh bratří Mašínů Barbara Masin

Vynikající kniha. Čte se jedním dechem. A je nesmírně přínosná, poněvadž autorka osvětluje věznění jednoho z bratrů a pak jejich neuvěřitelnou cestu na Západ.
Tato výprava je neuvěřitelná, jak na bratry Mašíny bylo nasazeno obří množství policistů, německých milicionářů i vojáků, ta statečnost kdy v lese čelili obrovské přesile, to je něco neuvěřitelného. Vřele doporučuji k přečtení.

18.12.2022 5 z 5