Panel250 Panel250 komentáře u knih

☰ menu

Město v mlze Město v mlze Jaroslav Konáš

V té knize je originlity asi jako rychlosti v cikánským kolotoči. Těšil jsem se na to, ale je to jen Jardovo zbožné přání, aby to byla nějak zajímavá a hlavně nějakým způsobem originální kniha. Ty pozitivní ohlasy opravud nechápu. To ti lidé nic podobného a původního nečetli? :-) Chvála od p.Kariky a pod. vychází evidentně z toho, že není s čím srovnávat. Pak by měli ale raději mlčet. Za mě škoda času. Dvě hvězdy dávám za snahu a pár momentů, které byly zajímavé. No, máme tu přípravu na daší díl, kdy bude z dotyčného napůl pohanský "bůh", napůl upír. Pro mě tohle opravdu není, raději sáhnu po něčem původním.

01.02.2024 1 z 5


Strach Strach Jozef Karika

Pan King je prostě pan King. Tato kniha není ničím originání, aneb z prdu kuličku neuděláš. Četl jsem to s odstupem několika let dvakrát a přesvědčil jsem se, že i jednou bylo moc.

07.12.2023


Trhlina Trhlina Jozef Karika

Za mě zklamání. Objevující se tajemné místnosti - v tu chvíli to člověk dočetl snad jen ze zvědavosti, setrvačnosti. Nafouknutá bublina, bohužel. Jak tu kdosi vtipně napsal - nakonec se vypařilo úplně všechno... nahrávky, fotky, blog a nakonec i „autor" sám. :-)

21.11.2017 4 z 5