Ondra06 Ondra06 komentáře u knih

☰ menu

50 slavných Sparťanů 50 slavných Sparťanů Vítězslav Houška

Knížka se mi líbila, byla moc povedená a dobře se mi četla. Jsem rád že jsem se mohl dozvědět něco o bývalích hráčích nejlepšího českého klubu. Hlavně o hráčích starší doby jako např. Siegl nebo Kvašňák. O každém hráči jsem se dozvěděl něco nového a za to jsem rád. Tuto knihu by jsi měl přečíst každy sparťan.

24.03.2022 5 z 5


Tomáš Rosický: malý Mozart Tomáš Rosický: malý Mozart Roman Smutný

Kniha vyprávějící o jedné z největších legend českého fotbalu. Povídání Tomáše Rosického o jeho kariéře je velmi zajímavé. V knize vyprávý o tom co musel obětovat pro to, aby se dostal tam kde byl, nebo s kým vším se potkal. Malý Mozart měl boužel smůlu na zranění, ale když hrál, byla to fantazie. V dnešním fotbale mi Tomáše Rosického připomíná Adam Hložek.

27.09.2021 5 z 5


Frankův kouzelný fotbal 6 - Frankie a Světový pohár Frankův kouzelný fotbal 6 - Frankie a Světový pohár Frank Lampard

Knížka se mi moc líbila. Kniha vypráví o dobrodružství Franka s jeho kamarády. Děj se odehrává Brazílii kde se hrálo MS ve fotbale. Nejvíc se mi líbila část kdy je Frank s jeho kamarády na pláži a potkají Pelého. Tenhle díl se mi z celé serie libil nejvíce.

15.04.2021


Můj život: Od kolébky ke slávě Můj život: Od kolébky ke slávě Jan Palička

Knížka o Petru Čechovi se mi moc líbila. Vypráví o životě jednoho z nejlepší českých fotbalistů a ikoně Chelsea. Nejvíc mě zaujalo, že nejdřív chtěl hrát hokej ,ale když zjistil kolik stojí vybavení, tak se dal na fotbal a jeho působení ve Spartě. Kniha byla zajímavá, ale chybí mi tam vyprávění o angažmá v Anglii a Francii.

10.02.2021


Mladík v odboji Mladík v odboji C. D. Payne

Kniha mě bavila. V některých místech to vypadalo jako kdyby to opravdu psal čtrnáctiletý kluk, který v knize popisuje své problémy a své zájmi.

09.12.2020


Kanonýr Lafi Kanonýr Lafi Karel Felt

Kniha je o karieře jednoho z nejlepších střelců české ligy. Kniha se mi moc líbila protože tam bylo to, co všechno musel udělat proto, aby se dostal tam, kde byl.

28.09.2020 5 z 5