Odetta02 Odetta02 komentáře u knih

☰ menu

Vyhoštěná smrt Vyhoštěná smrt Jiřina Šiklová

Jiřina Šiklová otvírá důležité téma smrti jako tabu dnešní doby. Co od knihy čekat? Autorka se opírá o průzkumy o myšlenkách a přáních související s tématem konce života a většinu prostoru věnuje úvahám o tom, jaké postavení má dnes smrt v našich životech a jaké by měla/mohla mít.

28.01.2024 4 z 5


15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Knihu jsem dříve rozečetla a nedočetla. Neoslovila mě, nemohla jsem se začíst.
Letos jsem s k ní vrátila a byla jsem nadšená. Alešovi jsem fandila a konec, který by mi jindy přišel možná jako klišé, jsem mu moc přála.
Pěkná oddechovka s příběhem, který měl hlavu, patu a hlavně vývoj.

19.08.2023 3 z 5


Jak na sítě Jak na sítě Michelle Losekoot (p)

Jasné a srozumitelné, pro začátečníky ideál. Knihu jsem četla v roce 2022 a principy sociálních sítí, které autorky popisují, jsou pořád aktuální.

19.08.2023 3 z 5


Webcopywriting pro samouky Webcopywriting pro samouky Pavel Šenkapoun

Nejprve jsem sáhla po autorově novější knize - To nejlepší z Nejlepšího copywritera. Neoznačila bych se za úplného začátečníka, a byla jsem překvapená, kolik nových myšlenek mi kniha předala. Navíc s lehkostí a vtipem - ale pořád s hodnotou.
A když jsem četla Webcopywriting, byla jsem (opravdu mile) překvapená znova. Měla jsem strach z opakování témat, ale nic takového se nekonalo. Pokud začínáte s copy v rámci SEO vašeho webu, je Webcopywriting super volba, jak se zorientovat a ujasnit si, co a jak je potřeba udělat.

19.08.2023 5 z 5


Na smrt Na smrt Jozef Karika

Asi jsem čekala něco víc (dle doporučení, které jsem viděla). Dobrý námět, super ilustrace prostředí, ale potenciál tématu nevyužitý. Od takovéhoto tématu čekám, že se mě kniha dotkne. Tady se mě bohužel nedotklo nic, ani zde v komentářích tolik zmiňované násilné scény.

23.10.2021 2 z 5