Webcopywriting pro samouky

Webcopywriting pro samouky https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280246/bmid_webcopywriting-pro-samouky-k1f-280246.jpg 4 30 5

Z internetové lamy svým vlastním copywriterem (snadno a rychle). Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama. S její pomocí si vybudujete přesvědčivou internetovou identitu, připravíte strategii pro webový obsah a napíšete produktové texty, které budou zákazníkům dávat smysl. Co víc potřebujete k podnikání v éře internetu? Jen kvalitní produkt, trochu odvahy a chuť komunikovat s lidmi. Všechno ostatní přijde samo. Webový copywriter a kreativec Pavel Šenkapoun zúročil své zkušenosti s psaním textů na zakázku a vytvořil knihu, která je v mnoha ohledech jedinečná. Svým osobitým stylem popisuje, co si před psaním textů na web a budováním svojí značky rozmyslet, jak zformulovat prodejní argumenty, zvolit cílovou skupinu, jak napsat headline nebo také, jaká by měla být správná struktura vašeho webu.... celý text

Přidat komentář

Odetta02
19.08.2023 5 z 5

Nejprve jsem sáhla po autorově novější knize - To nejlepší z Nejlepšího copywritera. Neoznačila bych se za úplného začátečníka, a byla jsem překvapená, kolik nových myšlenek mi kniha předala. Navíc s lehkostí a vtipem - ale pořád s hodnotou.
A když jsem četla Webcopywriting, byla jsem (opravdu mile) překvapená znova. Měla jsem strach z opakování témat, ale nic takového se nekonalo. Pokud začínáte s copy v rámci SEO vašeho webu, je Webcopywriting super volba, jak se zorientovat a ujasnit si, co a jak je potřeba udělat.

flyingandie
28.01.2022 1 z 5

Za mě velké zklámání a ztracená příležitost. Pro člověka, který někdy v životě něco napsal, to nemá hodnotu vůbec žádnou. Jako návod psaní pro dummies také ne, jen zjistí, že než se mořit s nějakými poučkami, tak si raději rovnou zaplatím služby pana Šenkapouna.


yerry
14.03.2021 3 z 5

Kde sú tie časy, keď si počítačový nadšenec bastlil webové stránky obrazne povedané na kolene. Počnúc statickými stránkami, končiac rôznymi CMS resp. redakčnými systémami vrátane napĺňania ich obsahu. V dnešnej dobe sa už všetko atomizuje a špecializuje na jednotlivé segmenty s jediným úmyslom - predať.

Knižku som si prečítal so záujmom, keďže o webovom copywritingu som mal trochu skreslené predstavy. Túto problematiku autor osvetlil dostatočne, i keď väčšina vecí mi bola známa, len v iných súvislostiach. Zjednodušene povedané jedná sa o čistý marketing napasovaný na webové prostredie za jednoznačným účelom predaja. Od sloganu až po zázračné tlačítko "kúpiť". Čomu podlieha všetok obsah.

Sympatické je, že autor sa na nič nehrá a aj táto knižka mimo informačnej hodnoty slúži zároveň aj ako prezentácia autorom ponúkaných služieb, ktoré v knihe rozoberá. Priznáva to...

LenysekC
14.06.2019 5 z 5

Čtivost na jedničku. Konkrétní, vtipné, úderné. O účinnosti rad poreferuju později.
edit: Zdá se, že i rady fungují na jedničku!

zdendaz
06.02.2018 5 z 5

Dobrá kniha, ale spíše pro začátečníky. Autor má opravdu velký přehled a cituje hodně zdrojů, takže je kam dál sahat pro inspiraci.

Štítky knihy

internet tvorba webu

Autorovy další knížky

Pavel Šenkapoun
česká, 1980
2016  82%Webcopywriting pro samouky
2019  84%To nejlepší z Nejlepšího copywritera

Kniha Webcopywriting pro samouky je v

Právě čtených5x
Přečtených36x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce26x
Chystám se číst26x
Chci si koupit12x