nnell nnell komentáře u knih

☰ menu

Zmizelé z Cooley Ridge Zmizelé z Cooley Ridge Megan Miranda

Kniha, která udržela moji pozornost od začátku do konce, v průběhu čtení mi skutečnost, že se děj vrací v čase zpět, vytvářela jistý náznak nepohodlí až deprivace, tím, že jsem ale vytrvala až do konce, se vše vyjasnilo a zapadlo na svá místa. Jen teď tak trochu očekávám, že teď budu muset knihu vzít do ruky znovu a číst si jednotlivé kapitoly tak, jak šly chronologicky za sebou., abych si potvrdila (nebo vyvrátila) své závěry.

04.05.2018 5 z 5


Naše město pod tíhou času Naše město pod tíhou času Peter Kent

Naprosto nesouhlasím s pohledem zuzi1162. Zásadní přínos knihy není v textu, ale v zobrazení vzniku historického nadloží a jeho postupného vývoje od pravěku do dneška (a možnné budoucnosti). Z tohoto pohledu kniha srozumitelně a jasně vysvětluje vývoj stratigrafie (archeologických vrstev a jejich vztahů) a jejich možné interpretace. Rozhodně nejde o nic, co by se běžně učilo v dějepise a byla o tom obecná povědomost.

22.11.2016 5 z 5


Něco vypůjčeného Něco vypůjčeného Emily Giffin

Podle knihy byl natočený film "Tvůj snoubenec, můj milenec" s Kate Hudson.

21.05.2015


Odhalení Odhalení Jodi Ellen Malpas

Kniha je dle mého napsaná lépe než 50 odstínů. Hlavní hrdina má podle mě ale úplně jasné rysy psychopata do budoucna se sklonem k domácímu násilí a jakákoliv kniha, která se tváří, že je tohle sexy a normální, nemůže být mnou hodnocena lépe :-(

19.02.2015 odpad!