niky5574 niky5574 komentáře u knih

☰ menu

O čarodějnici, která se nenechala upálit O čarodějnici, která se nenechala upálit Amanda Lovelace

Knihu jsem právě přečetla, převažují spíše kladné stránky než záporné, ale tak tam nějaké jsou. Myslím že autorka píše stylem, který ve vás probudí tu sílu, o které se v knize zmiňuje. Tato tvorba výrazně pomůže bytostem, které o sobě pochybují, srovnávají se se společností a nestačí jim jaké jsou.. Omyl! Tahle knížka skvěle podpoří. Kritika mužského agresivního pohlaví mi místy přišla kapku přehnaná, leč oprávněná. (Každý to bude brát jinak). Celkově si myslím že toto je přínos pro ty, co o sobě pochybují a přitom by měli zářit. Krása poezie.

24.03.2021


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

No co dodat. Dnes jsem knihu dočetla. Typický romantický příběh, který vás vtáhne do děje. Nejvíce se mi líbilo nadepsání kapitol a zorganizování knihy. Děj ubíhal rychle a autorka děj napsala dobře , že se člověk nenudil. Ovšem kdybych měla tvrdit, že jsem z knížky unešená říct nemohu. Je to taková oddychová četba, pokud chcete svobodomyslnou a drzou hrdinku, která se zamiluje do toho nejméně vhodného člověka. Jsou si ovšem navzájem souzeni.

15.09.2020 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Pocity z knihy jsou velice smíšené. Autorka odvedla tak promyšlenou práci, která nejen že dojme, ale na nějakou dobu Vás odzbrojí v normální činnosti. Osud Hany, jak je vyprávěný střídavě a postupem času se odkrývá všechna tajemství, je obdivuhodný. Bolest, kterou prožívala kvůli svým blízkým, době ve které musela žít, lžím lidí, kteří si nedokázali přiznat pravdu a raději mlčeli ve svůj prospěch..... Excelentní. Nedá se to popsat slovy, ikdyž knihu dočtete budete ještě dlouho sedět a dávat si všechny střípky dohromady. Kéž by na světě existovalo něco co by život udělalo více fér. Tahle kniha dokazuje jak moc lidská povaha dokáže ublížit či ničit. V tomto případě, lež byla prvním krokem k zániku. A tak tomu je i v životě.

07.09.2020 5 z 5