Neinka Neinka komentáře u knih

☰ menu

Bitevní mág Bitevní mág Peter A. Flannery

Tesila jsem se na draky...ti byli az skoro na konci a nic moc.
Tesila jsem se na dobrou zapletku....ta byla jedno velke klise.
Tesila jsem se na bitvy, ale ty byly po vetsinu casu velice nelogicke.
Postavy jsou nemastne neslane. Uz jsem to cetla pred nejakou dobou a recenzi jsem puvodne nechtela psat. Ale kdyz vidim, jak velke to ma score, tak musim pridat i druhou stranu mince. Knizka je velmi jednoducha, necekejte zadne prekvapeni. Mozna bych ji spise zaradila do young adult. Jediny bonus je, ze je to ukonceny pribeh a nemusite cekat dlouha leta na pokracovani ;) 99% knize ktere jsem si kdy koupila jsem nikdy neprodala....tahle sla okamzite do antikvariatu.

03.05.2022 1 z 5


Hadí královna Hadí královna Josh Reynolds

Ah, konecne je tady! Cetla jsem ji v anglictine a ceska verze me doufam ceka pod stromeckem :) Ale tento dil byl pro me navrat k zakladum Felixe a Gotreka, kdyz vetsina zaporaku neni uplne cerno bila je svet o neco uveritelnejsi. Skvele souboje a popsani sveta. Po tomhle dile jsem doufala ze Josh Reynolds napise konec serie, bohuzel se to ale nestalo. V kazdem pripade tenhle dil se stal jednim z mych nejoblibenejsich a doufam ze cestina to nezmeni :)


No tak docteno v cestine, a musim rict ze me cestina docela zklamala. V AJ se mi to cetlo daleko lepe. Ale jsem rada ze to u nas vyslo, serie Gotreka a Felixe uz je v Aj v papirove verzi nesehnatelna..

19.12.2017 5 z 5


Město zatracených Město zatracených David Guymer

Precteno v anglictine, v cestine si to ani nebudu kupovat. Je to abolutne zbytecny pribeh. Je zde sice predstavena zaporna postava z finalnich dvou knizek, ale vube nevadi pokud knihy Kinslayer a Slayer prectete driv nez tuhle (ja to tak udelala a nic mi nechybelo)
Nic noveho to nepirnasi naopak je to cele zmatene a jde z toho dojem ze autora prace bud nebavila nebo ho svet Warhammeru moc nezajima. Takto z toho je takovy mismas

27.03.2017 odpad!


Strašlivý netvor Strašlivý netvor Steve Jackson

Nejlepší gamebook co jsem četla. Ve svých 11 jsem mu moc neporozuměla, a tak po dlouhou dobu ležel v knihovně a našla jsem si k němu cestu, až mnohem později. O to víc jsem si ho ale užila. Procházela jsem ho nesčetněkrát a byla jsem na sebe patričně pyšná, když mi konečně došla ta šifra. Bylo to prostě dobrodružství, jaké jsem nezažila u žádného gamebooku. (A to, že jste na začátku příšera bylo k nezaplacení :) )

16.02.2017 5 z 5