natalka1555 natalka1555 komentáře u knih

☰ menu

Korunní princezny Korunní princezny Catherine Doyle

Na tuhle knihu jsem v knihovně čekala poměrně dlouho a jsem ráda že jsem se dočkala. Byla vážně skvělá. Přečetla jsem ji za velmi krátkou dobu a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Navíc se mi líbil úhel pohled od Wren i Rose což se mi u podobných knih moc často nestává. Nakonec se velmi těším na další díl a doufám že autorky spolu v budoucnu napíšou i něco dalšího.

23.07.2023 5 z 5


Zrazená Zrazená Kiera Cass

(SPOILER) Zaslíbená se mi líbila. Není to sice nejlepší kniha autorky, ale i tak mě vtáhla do děje. Zrazená už je dosti lepší. Upřímně jsem ze začátku doufala, že Silas vstane z mrtvých a někde se objeví. Když mi došlo že se tak nestane, tak jsem hned začala fandit Ethanovi. Konec byl hodně rychlý. Pořád jsem doufala, že spolu Ethan s Hollis zůstanou. Moje naděje pomalu umírala, když jsem viděla počet zbývajících stránek. Nakonec to dopadlo dobře. A já to vlastně Hollis přeji. Byl to velmi pohádkový konec, ale jiný bych si ani nepřála. Potom všem co Hollis přežila si ho totiž zasloužila.

20.07.2023 5 z 5


Nikdo není sám Nikdo není sám Petra Soukupová

Kniha se mi četla velmi špatně. Opakovalo se vše stále dokola a části vyprávěné dětmi byly velmi zmatené. Asi nebudu cílová skupina, ale od čtení dalších knih paní Soukupové mě to odradilo.

15.07.2023 2 z 5