Mrfta Mrfta komentáře u knih

☰ menu

Pirátská nevěsta Pirátská nevěsta Shannon Drake (p)

no četla se jinak než ostatní od této autorky. těžko říct do jaké míry to ovlivní překlad, korekce atd.

27.07.2015


Ráj asasínů Ráj asasínů Peter Berling

zajímavé čtení, na pozadí příběhu se odehrává děj z filmu Království nebeské. Tato kniha mi umožnila náhled na ne zrovna oblíbený film z jiného úhlu. Příběh v této knize byl lepší :-) Také trochu poodhalila tajemství asasínu. Jen mě trochu štve strohost jediného časového údaje na začátku, po zbytek příběhu jsem si to musela stále "přepočítávat" podle přibližného věku postav. Ikdyž i ten jsem si víceméně domýšlela, připadalo mi že nestárnou.

14.03.2014 3 z 5


Jezábel Jezábel Eleanor de Jong

no nic moc, jsem ráda že jsem to konečně dočetla

07.03.2014 1 z 5


Na věky věků Na věky věků Ken Follett

pořád ta stejná písnička: kujme pikle, pikle kujme, intrikujme . . . :-) Až do půlky knížky mi to připadalo jako slabší odvar Pilířů, ale pak se to zlomilo, a bylo to stejně dobré, ne-li ještě lepší. Protože svým způsobem byla potrestaná i hlavní kladná hrdinka, aneb pýcha předchází pád. Dobrý počteníčko.

21.02.2014 3 z 5


Pilíře země Pilíře země Ken Follett

dobrá knížka, výborně napsaná, fakt mě to vtáhlo do děje. Chvilkama jsem byla fakt naštvaná nad nespravedlností a krutostí ale naštěstí Boží mlýny melou pomalu ale jistě a na každý prase se vaří voda :-)

10.02.2014 3 z 5


Princezna ohně Princezna ohně Shannon Drake (p)

moc p

03.05.2013


Sólo pro Kristýnu Sólo pro Kristýnu Lenka Lanczová

Moje první kníha této autorky, četla jsem jí asi ještě na základce :-) Abych pravdu řekla, tak si jí občas přečtu jako oddychovku ještě teď po skoro 15 letech :-) I to o něčem svědčí, prostě super autorka :-D

26.02.2013


Upír, můj pán Upír, můj pán Alexandra Ivy

No docela zklamání, čekala jsem něco jiného. Snad budou další díly o něco záživnější. Tohle byla fakt nuda po sérii Strážců věčnosti :-)

26.02.2013