misi.zelenkova misi.zelenkova komentáře u knih

☰ menu

Destrukční deník Destrukční deník Keri Smith

Skvělá věc na vyblbnutí a odreagování. :)

17.02.2016


Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Isabelle Caro

Tato kniha je pro mne srdeční záležitostí se strašně silným příběhem a ještě silnější slečnou, ženou. Sama moc dobře vím, jaká je anorexie nemoc a pokaždé když knihu čtu, jako bych ten boj prožívala spolu s Isabelle a jako bych ho znovu prožívala já sama.
Jak jsem psala, Isabelle byla doopravdy silná žena a jsem vážně velmi ráda, že v sobě našla tu odvahu, vystoupila na veřejnost a odhalila celý svůj příběh. A nejen tahle kniha je toho důkazem.
Vždy na výročí její smrti si ji znovu přečtu.
A rozhodně doporučuji všem. Slečnám, co si s anorexií zahrávají, těm ukáže následky a může pomoci otevřít oči. Těm co anorexií trpí může pomoci sebrat všechny síly, aby se pokusili postavit nohama zpět na zem a nikdy svůj boj nevzdali. A stejně tak všem rodičům může ukázat příznaky nemoci a jak svému dítěti nejlépe pomoci.
Děkuji Isabelle, že jsi byla silná a vydala nám svůj příběh.

25.01.2016 5 z 5


Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Až když jsem přečetla Sněhuláka, věděla jsem, že si musím přečíst celou sérii. Dávám čtyři hvězdy právě jen kvůli tomu, že jsem Netopýra přečetla až po Sněhulákovi, který mě hodně překvapil a nadchnul.
Harry Hole mě ale prostě neskutečně baví. Jeho charakter, jeho vlastnosti, styl....všechno. A moc se těším, až dočtu všechny díly. Nesbo je geniální autor. Děkuji za tyto knihy!

25.01.2016 4 z 5


Odveď mě domů Odveď mě domů Julie Kibler

Krásná kniha, silný a dojemný příběh. Jedna z mála knih, při kterých jsem potřebovala kapesník. :)

11.12.2015 5 z 5


Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Knihu jsem hltala od začátku do konce. Každá stránka přinesla něco nového. Líbí se mi, že každá kapitola je vlastně vyprávění hlavních hrdinů, i samotného vraha. Dokonale tam můžeme vidět, jak každá osoba přemýšlí nad svými činy a jejich myšlenky.
Skvělý děj, skvělá zápletka a naprosto nečekané odhalení a rozuzlení. A vraždit tetováním? Úžasné.
Ani naprostá genialita Lincolna Rhyma mi v tomto případě tolik nevadila.
Knihu mohu jedině doporučit! :)

11.12.2015 5 z 5