MíšaEm MíšaEm komentáře u knih

☰ menu

Neodpovídej Neodpovídej Lucie Bechynková

Námět byl fajn, vlastně dost poukazoval na témata, se kterými se Lucka často setkává v podcastu - nebezpečí seznamky, neopatrnost a náhoda. Určitě by se z námětu dalo vytáhnout víc, ale v tomhle směru nemůžu říct, že to bylo špatné. Knížka se četla hezky, děj plynul.. ALE. Ale za mě to nezvládla hlavně redakce. Postavám se na pár stránkách mění příjmení, občas mi přišlo, že si detektivové mění životy. Dopoledne se jedním telefonátem změní na noc. Někoho vyslechli, nebo vlastně nevyslechli a jedou ho vyslechnout? A takových dějových zaváhání a narušení návaznosti je tam bohužel spousta. No a zarovnání do bloku je prostě zarovnání do bloku..

22.01.2024 2 z 5


Zákon mnoha Zákon mnoha Ashley Saunders

Nedalo mi to a pustila jsem se do třetího dílu v angličtině a je obrovská škoda, že nevyšel v češtině. Sice to není nejlepší série, co jsem četla, ale rozhodně je to jedna z těch, které si budu pamatovat, protože námět byl opravdu super. Přestože ve všech dílech stále někam putujeme a chvílemi vám přijde, že je to stále to stejné dokola a tři díly by se daly asi stáhnout do dvou, tak byl příběh vážně super. Už jen kvůli skvělým kapitolám s Owenem, by si třetí díl překlad zasloužil a doporučuji si ho alespoň v angličtině přečíst.

01.12.2023 4 z 5


Macbeth Macbeth Jo Nesbø

Bohužel první kniha od Nesba, která se mi nelíbila. Děj mě nebavil a všechny postavy jsou tak nesympatické..

25.08.2020 1 z 5


Sucho Sucho Neal Shusterman

Kniha je skvělá, čtivá, napínavá. Nemohla jsem se od ní odtrhnout, neustále ve mě hloubaly myšlenky, co když se nám to taky stane a neměla bych si nakoupit balenou vodu do zásoby. Moc se mi líbilo, že autoři zdůraznili, jak různě mohou lidé reagovat.

19.01.2020 5 z 5