Misa_ctenarka Misa_ctenarka komentáře u knih

☰ menu

Sicilský polibek Sicilský polibek Mon Coucou

Pardon ale to vážně? Když odhlédnu od toho, že tam je spousta chyb v tisku tak teda dobrý. Děj byl celkem povedený. Ale rozdíl 25 let? To hraničí s pedofilií. Nedokážu si představit dojít s takovým chlapem moje dcera. By to asi chlápek nerozchodil... Ale pojmenovat penis kobra, a psát porad o polibku kobry apod.... To bylo moc. Pokaždé když jsem to četla tak mi vstávaly vlasy na hlavně. Ještě když si uvědomíte situaci kterou autorka popisuje. Jak čtyřicátník píchá šestnácti leté děcko... Celou knížku jsem si musela představovat,že ji je aspoň 20,jinak mi z toho bylo zle. Ano, láska přichází v každém věku, ale tohle bylo moc.

28.02.2024 2 z 5


Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

Podle obálky byste asi čekali trochu něco jiného,ale mě se to tak líbilo,ze kdybych mohla dát víc než těch 5 hvězdiček,tak to udělám. Moc hezký příběh. Z Begónie by si spousta lidí mohla vzít příklad, jak být pozitivní a mít radost ze života. Já to určitě zkusím. Děj nerada prozrazuji u žádné knihy, ale tuhle každopádně doporučuji. Hrozně jsem se u ní nasmala.

26.01.2024 5 z 5


Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Moc pěkná knížka, hezký příběh. Malinko mi tam chyběl pohled z Hayesovy strany. Mám ráda když se tam pohledy střídají. Ale jinak se to četlo samo a moc se mi to líbilo.

25.01.2024 5 z 5


Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

Tak já jsem od knížky už jen podle hodnocení a komentářů čekala víc. Neříkám, že to bylo špatné,ale něco mi tam chybělo. Nebyla tam žádná akce, žádné drama... Prostě postupné sbližování jak Giulie a Cassia,tak i dětí. Jediné trochu napínavé tam bylo,jak šla prosit tatika a pak Luccu,ať neprozradí tajemství a o otcovství dětí. Prostě tomu chyběl nějaký zvrat a nemělo to moc šťávu. I když sladarna to byla pěkná.

12.01.2024 3 z 5