Sicilský polibek

Sicilský polibek https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515079/bmid_sicilsky-polibek-JIX-515079.jpeg 4 39 14

Přitažlivost mafie? série

< 2. díl

Mafiánský šéf Cortado je charismatický muž zralého věku, který žije v bezpečném domově na Sicílii. Poté, co se mu neplánovaně rozrostla rodina, začne pociťovat prázdné místo a zatouží jej zaplnit. Své neteři Sophii se rozhodne pomoci rozjet v Neapoli dětský domov se vzděláním pro děti tak, jak si sama vysnila. Díky tomuto projektu nachází i jiné zalíbení než jen potěšení z opíjení se mocí. Potkává se s temperamentní sociální pracovnicí Monique. Neubrání se jejímu šarmu a jeho lovecké instinkty se aktivují. Kdo je však tato záhadná žena a co ve skutečnosti skrývá za tajemství? Jejich sblížení spustí nezastavitelnou lavinu ohrožující vše, co za svůj život vybojoval. Co může být nebezpečnější než on sám? Ve hře smyslné posedlosti se totiž objeví nečekaný zvrat. Na scénu přichází celosvětově hledaná Maléna. Najde Cortado spřízněnou duši? Nezlomí mu jeho vášeň pro krásky v nesnázích vaz v celém vedení tajné společnosti? Druhý díl série „Přitažlivost mafie?“ ze samotného hnízda gangsterské famílie. Jednotlivé díly jsou uzavřeny a lze je číst samostatně.... celý text

Přidat komentář

Katy_vKnihách
20.03.2024 3 z 5

Kdyby se v prvním díle neobjevil Cortado, do druhého dílu bych se asi určitě nepustila. Ale, oblíbila jsem si ho natolik, že jsem si musela přečíst pokračování. Ale i tak, musím říct, že jsem čekala trochu jiný příběh. Celkově je tento díl lepší, než první. Mnohem více mafie, příběh šel trochu víc do hloubky právě tímto směrem. Což u autorky oceňuji, že si dala tu práci, a opravdu si něco o mafii nastudovala. Ale u takového mafiánského bosse bych čekala mnohem méně sladkých řečí, a taky jinou partnerku. Nesedělo mi to, a už vůbec mi nesedělo to předčasně dospělé (a málo uvěřitelné) dítě. Možná to byl záměr, udělat z toho trochu odlišný příběh. Ale, ne každý má tyhle spojitosti rád, a sednou mu. Za mě tedy nakonec průměrné.

Misa_ctenarka
28.02.2024 2 z 5

Pardon ale to vážně? Když odhlédnu od toho, že tam je spousta chyb v tisku tak teda dobrý. Děj byl celkem povedený. Ale rozdíl 25 let? To hraničí s pedofilií. Nedokážu si představit dojít s takovým chlapem moje dcera. By to asi chlápek nerozchodil... Ale pojmenovat penis kobra, a psát porad o polibku kobry apod.... To bylo moc. Pokaždé když jsem to četla tak mi vstávaly vlasy na hlavně. Ještě když si uvědomíte situaci kterou autorka popisuje. Jak čtyřicátník píchá šestnácti leté děcko... Celou knížku jsem si musela představovat,že ji je aspoň 20,jinak mi z toho bylo zle. Ano, láska přichází v každém věku, ale tohle bylo moc.


pavlikova9332
25.05.2023 5 z 5

Moc hezký příběh lepší než 1. díl

MAU256
19.05.2023 4 z 5

"Luciano je mrtvý," vytáhla jsem na světlo zbraň, kterou všichni mafiáni znali a věděli, co znamenala. "Přivítejte mě jako nového BOSSE Francouzské spojky?" a zbraní jsem vystřelila do vzduchu.

Další krásná kniha z mafiánského prostředí. Musím říci, že tato byla snad ještě lepší než -Perský květ-. Dostal mě ten zvrat, tohle jsem vážně nečekala. Přestavovala jsem si jiný děj, autorka mě vážně dostala. Věkový rozdíl, no tak to je zřejmě každého věc, když přijde láska, srdci se prostě nedá poručit. Přečtení knihy určitě doporučuji.

Dostalo se mi také poděkování za recenzi od autorky, vážím si toho, přeji jí mnoho úspěšných knih.

NatálieK.
12.05.2023 5 z 5

Prvne jsem chtela dat 4*, protoze mne tam cosi chybelo (navic ty chyby a posunky v textu se nectou moc dobre, ale to od tohoto nakladatelstvi je u vice knih). Minule jsem od autorky dostala pekne podekovani za recenzi, a tak jsem si s ni o knize chvili psala. Za odmenu jsem dostala puvodni verzi rukopisu a k tomu i nasledujici dil z teto serie. Uprimne-precetla jsem znovu a sedla jsem si z toho na prdel! Najednou jako bych cetla uplne nekoho jineho, knihy jsou mnohem rozsahlejsi, dokonale promysleny a fakt uzasny!
Nastesti uz vim, ze vyjdou jeste letos u jineho nakladatelstvi, a to i jiz vydane knihy. Vsem tedy doporucuiji pockat si na nove vydani, ktere bude rozsieene o puvodni chybejici casti, protoze uprimne, fakt klobouk dolu pred touto autorkou.
Tesim se na tistene verze, protoze chci od vas,mon.coucou, autogram!

Jenny46
09.05.2023 5 z 5

Tohle je pecka dávám plný počet hvězdiček!!!
Příběh je víc napínavý, sexy prostě mafiánské dobrodružství přečtené jedním dechem...
Vřele doporučuji, nádherný zážitek nemůžu věřit, že je to česká autorka moc Vám fandím a doufám, že bude další díl......

Evitsa
07.05.2023 5 z 5

Další příběh od Mon bylo zase S U P E R počteníčko.
Já tě prostě Mon miluji
Tu zlomový část jsem tedy nečekala, a říkala si PROČ to tak musí být??????
To jsou jako fakt šoky!!!
Ale na druhou stranu, co si Monique všechno musela vytrpět a snést, vydrží asi jen hrstka lidí.
Ten věk byla tedy rána, ale dnes věkový rozdíl už asi nikdo moc neřeší a když je to TA LÁSKA.
Konec dílu vzhledem k mafii jsem čekala trochu víc brutálnější.
Už se moooooc těším na další díl!!!!!!!!!!!

Nevím, jestli jsem jediná, komu to vadí, ale ráda bych se zeptala a ráda dostala upřímnou odpověď od nakladatelství PETUNKY, jestli oddělování písmenek od slov v celé knize je nějaký nový český trend nebo se jen snažíte nas*at čtenáře a čekáte co všechno vydrží?
Nebo se snad snažíte záměrně likvidovat autory knih, abyste neměla snad paní Nachtmanová konkurenci ...????
Protože mě to jinak tedy hlava nebere a musím říct, že se to dost špatně čte a je to dost iritující!!!
Jak to můžete dát do vydání? Proč tu práci děláte, když Vás očividně nebaví?
Já během čtení musela číst ještě jinou knihu, jinak bych tu čtečku asi vyhodila oknem!
Nebo jste jenom tak neschopní a neumíte dělat vůbec korekci knih?
V tom případě mám pro vás super návrh! Vykašlete se na to, a jděte raději dělat něco jiného, kde svojí prací nebudete štvát druhý!
Už u prvního dílu tam byl ten samý problém jen tady toho bylo tedy rozhodně víc!
Úplně se bojím třetího dílu, aby z toho nebyla morseovka.

Jita160
03.05.2023 5 z 5

No sakra, paní spisovatelko co mi to děláte?
Volné pokračování bylo o tolik víc!!!
víc napínavé
víc násilné
víc sexy
víc žhavé
víc lásky.... prostě víc mafiánské.
Pro mě úchvatný knižní zážitek se vším co mám na těchto druhů příběhu ráda. Četla jsem se zatajeným dechem, mělo to hlavu a patu a nebyla chvilka abych se nudila.
Bylo to tak akční ,zamilované... boží!
Komu se vám líbil Perský květ tak věřte že mafiánská láska mezi kobrou a chobotničkou vám vyrazí dech.
Moc. cou cou,děkuji ...přežila jsem :,-)

Alpasstyle
03.05.2023 5 z 5

Ani tento díl nezklamal. Je o něco lepší než předchozí a ještě více zajímavější. Celá dějová linka s Cortadem mě neskutečně bavila, že jsem musela číst jedním dechem. Jeho cesta vedoucí k ženskému srdci je nebezpečná, plná změn. Kdo by však nechtěl být ve spárech lásky? Stejně lásce nikdo neunikne. Děkuji autorce za tento skvostný díl.

Tacovševidí
30.04.2023 5 z 5

Mnohem, mnohem lepší než první díl. Konečně víc napětí a mafie, lásky a všeho co k tomu patří. Postavy jsem si oblíbila. Snad bude další díl.

evineckY
28.04.2023 5 z 5

BOMBA !!!
Oproti prvnímu dílu, který je excelentní, je toto správná mafiánská kniha, ve které je krev, napětí, hrozba, vtip, sex, láska...a ta krásná obálka.
Nemá chybu, jen doufám v pokračování :-)

tom24165
21.04.2023 5 z 5

Stejně jako 1. díl je i tato kniha napsaná naprosto úžasně. Od první stránky až do konce se od ní člověk nemůže odtrhnout. Již se moc těším na další díl, který snad přijde brzy a rozhodně doporučuji k přečtení.

Nadda64
21.04.2023 5 z 5

Druhý díl z prostředí mafie je plný zvratů a ukázky kam všude se mafie dostane. A co dokáže láska k ženě , že i mafián se změní v milujícího muže . Knihu doporučuji k přečtení a těším se na pokračování a další knihy od této autorky .

Sysel
20.04.2023 5 z 5

Druhý díl Přitažlivosti mafie? Sicilský pilibek je volné pokračování Perského květu. Tentokrát nás příběh zavede ke Cortadovi, kterého přestává bavit jeho dosavadní život. Díky své nalezené neteři Sophii poznává Monique, která ho okouzlila nejen svým krásným vzhledem, ale i tajemnou minulostí, které chce přijít na kloub a pomoci tak ženě v nesnázích. Do cesty se mu však připlete Maléna. Je ona ta, která Cortada nadobro změní? Kniha plná nepředvídatelných zvratů, mafiánských praktik, ale i lásky a chtíče. Nemohu jinak, než doporučit k přečtení, protože chapadla mafie jsou všude i tam, kde byste je nečekali.

Štítky knihy

mafie láska erotika tajemství romantika aura

Autorovy další knížky

Mon Coucou
česká, 1979
2023  78%Perský květ
2022  77%Pod maskou smyslnosti
2023  83%Sicilský polibek
2022  71%Adventní kalendář
2024  80%Perský květ (nezkrácené vydání)

Kniha Sicilský polibek je v

Právě čtených1x
Přečtených35x
Doporučených5x
Knihotéce94x
Chystám se číst48x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x